Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1)

Kerberus már sokszor elmonta hogy nembiztos hogy sok van a játékban most szamomra is ha véletlen is de lathatóvá vált. Elég rendesen lecsökkenhetett a játékosok szama az hogy turnamenten talán 9300 környéki a helyezésem jelenleg és ez nem elég a top 1% hoz sok mindent elárul azt hiszem! Régebben 15000 is elég volt ehhez de még pár hete is nem kellett 10 alatt legyek akkor is jó volt az ember.
Lehet csak én veszem most eszre de azért hogy a fejlesztők is latják ezt és csak az utolsókat akarják kosajtolni még ezzel a rengeteg hőssel a játékból az is biztos!

2 Likes

Igen, a 15-16k biztos 1%-ot jelentett. :slight_smile: Azok voltak a szép idők!

2 Likes

Most néztem rá a Google Play ranglistája szerint az ötödik legnagyobb bevételt termelő alkalmazás, és az előtte álló négyből három valamilyen szerencsejáték.
Szóval ez az üzleti modell, ha esetleg erkölcsileg valaki számára kifogásolható is lenne, akkor is üzletileg nem kell még aggódnia a cég vezetésének.

1 Like

Igen, tényleg nehéz a top1%.

Már el is engedem az esetek többségében. (Pláne az 5 csillagos tournamenteken)
Eleve a top1% loot nagy eséllyel azonos a top5%-kal.

Illetve már ott tartok, hogy nem is nagyon ha esetleg kiesek korán és top25/50% lesz a vége.

Tartani biztos nem kell attól, hogy pillanatok alatt becsődölnek vele, de ez még nem zárja ki, hogy zuhanó pályán legyen.
Egyébként ebbe tényleg durva belegondolni, hogy teszem azt van 1000 olyan bálna, aki kijön egy eseményt, s mondjuk átlagban elcsap 1000 dolllárt. Ez kerek egy 1 millió. Ha adott esetben nem is pont ezek az arányok, de ennél jóval többet megkeresnek egy eseményen, s miért is? Mert felfutott a játék arra a szintre, ahol hogy ha még csak 1 millió aktív játékos van, aki egy nap átlagban elkölt 1 dollárt (ami semmi), az megint 1 millió. :smiley: Úgyhogy el tudom képzelni, milyen abnormális pénzeket megkeresnek, de ez addig fog így zajlani tovább, míg egy határ alá nem süllyed a költő játékosok száma. S ha már csak fele annyian játszanak, ezzel az esély is egyre nagyobb arra, hogy eljöjjön ez a pont.

Barabási Albert László, hálózatkutató példája minden pénzt is megér. Egy adott számú csomóponttal rendelkező hálózat tud működni úgy és addig, hogy a laikus, mindennapi életét élő ember nem veszi észre azt, hogy bármi is probléma lenne. Minden a helyén van, minden működik. 90%-os széthullottság állapotában is látszólag teljesen fasza minden. S amikor eléri a 91%. százalékot, BUMM, atomjaira hullik egyik pillanatról a másikra. (Csak egy izgalmas fun fact.)

3 Likes

Hiányoznak a videóid, Kerb!
Ami tudásom van a játokról, annak döntő többségét a Kerberusz-videókból szereztem, úgyhogy ezúton is köszönöm az eddigi munkásságod! :slight_smile:
Emellett nagyon hálás vagyok P4F-nak a rengeteg hasznos infóért!

A játék változásáról:
nekem túl gyors ez a tempó, ahogy öntik ki az új hősöket.
Főleg raidben már egyre gyakrabban belefutok olyan csapatokba, ahol minimum egy olyan hős jön szembe, akiről azt se tudom, ki fia-borja…
Van olyan közületek, aki minden hősnek az összes tulajdonságát ismeri, és fejben tartja?

Még egy kérdés: milyen módszerrel lehet az éppen kijött hőst egy nap alatt maxosra felhúzni? Fel nem foghatom. :roll_eyes:

3 Likes

Szerintem lehet ezeket már a játék fejlesztői sem tudják fejben tartani :smiley:

Sok fejlesztő hőst és sonkát kell hozzá bespájzolni.

Kerberusz valamikor talán bemutatott egy ilyet a videóin, de már régen.

1 Like

Egyrészt spájzolás, másrészt már item is van, s látván, hogy 1-2 óra alatt újabban egy egész Pet Állománya megvan valakinek maxon… minden bizonnyal itemekre is költenek egyesek. Aminek most olyan 60 euró darabja.

Hálás szívvel köszönöm én is! :slight_smile:

S jó hír, hogy Soul Exchange még tartogat olyan pozitív hullámot, illetve izgalmat, arról biztos készítek videót. Főleg, ha jönne Ludwig! :smiley:

7 Likes

Gondolkodtam ezen én is, de arra jutottam, hogy Meadow nem igazán jó. Meadow very fast, azaz 6,5 csempés. 4csilis tornán lila monoban nem tudod 6csempéssé tenni. A többiek viszont 6 csempéből betölthetők. Inkább még 2 Arges

Sziasztok! Új telefonom lett és azóta raidek, war harcok alatt rendszeres, hogy egy-egy hős nem tölt be. Mutatok képet is, itt pl C Rigard nem látszik (egy másik meccsen sima Rigard már látszott).


Van valami tipp, mi lehet a gond, vagy írjak inkább a supportnak? Van egy elméletem, miszerint C Rigard egyszerűen utál, tekintve, hogy két év alatt képtelen volt kiesni, de gondoltam rákérdezek.

Passz, én írnék a Supportnak.

Ilyen hibát még nem láttam.

A múltkor nekem sikerült átváltanom a játékot “ingyenes” verzióra valahogy.
Nem láttam semmilyen ajánlatot sem a játékon belül.
Ez egészen odáig nem zavart, amíg rájöttem, hogy az ingyeneseket sem tudom begyűjteni.

A Support segítségével sikerült megoldanom, és megkaptam a kiesett ingyen loot-ot is :slight_smile:

1 Like

Ez nálam olyankor fordul elő, ha pl.hálózatcsere van wifiről mobilnetre. Ilyenkor játék újraindítás meg szokta oldani.

3 Likes

Nekem stabilan egész hétvégén nem volt 1 ajánlat sem :slight_smile:

Mázlista? :smile:
20karakter

Felüdülés volt, hogy a játékba belépve egyből tudtam tenni a dolgom, és nem ugrott fel 100 ajánlat az arcomba belépés után :smiley:

1 Like

Russell óta mindegyik piros hónap hőse jobb mint az előző, a januári kifejezetten szimpatikus. Az első passzív képességre van valamilyen korlátozás, vagy minden egyes gyógyítas tölti a manát, akárhonnan is jön? Például Aegirrel működik?

Egyre több helyen ezt a képet osztogatják kiváncsi leszek holnap ti kit fogtok ki venni ha ez marad ?

Charon szép kis buffot kapott a betahoz képest XD

Garnet 180 hp boost → Charon 450%. :slight_smile:
Laza 150%-al erősebb. Mint egy két és félszer, ha csak a boostot nézzük.
Ahogy komplett f@sznak nézik az eltartóikat, az már egész költői.

No ezért érzem úgy, hogy nincs sok a játékban.
Az előbb mentem a Mentőkutya ellen. Mivel már nem mélyedek el az új hősökben, ezért most tudatosítottam, hogy lényegében nem lehet counterelni.
Valaki egész szürreális. Még ha sikerül is buff gatlót dobnod rá, leszarja, mert előbb cleanseli mindenkit, majd olyan buffokat ad, amiknek köszönhetően a lila mono soromat kétszer (!) sütöttem el az ellenre, összességében nem ment fél Hp alá senki.
A szivárvány defemmel, amivel egy hónapja 3355 kupát csináltam pedig még annyi esélyem sem volt. Elbújt mindenki szégyenében.

6 Likes

This topic was automatically closed after reaching the maximum limit of 10000 replies. Continue discussion at Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 2).