Continuing the discussion from Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1) - #10126 by Kerberusz.
Previous discussions:
Continuing the discussion from Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1) - #10126 by Kerberusz.
Previous discussions:
Lol és milyen költői!!
Azt hiszem ez egy gyönyörű szimbolikus jelzés volt. Első kommentemmel elkezdődött, utolsóval lezárult valami.
Szép keretes szerkezet
Na, akkor induljon a második felvonás
Kár hogy ezek után sincs magyar nyelv nevetségesek
Na de hogy visszakanyarodjunk még arra az utolsó bejegyzésre: mi az a szivárvány mono?
Ezen én is el mosolyogtam
Szivárvány mono: Minden hős LMBTQ aktivista
Def! Szivárvány defemmel! De ezen most jót nevettem én is.
És neee, @Hugu bármit, csak ezt ne!
Nézegettem ezt a soul exchange-et és lenne egy kérdésem. Nyilván minden hősnek megvan a maga előnye, de most én Gregorionra kérdezek rá.
Adja a critical chance-ot minden tagra, ami nekem nagyon szimpatikus, de megéri ez a skill a cserét? Jelenleg őt elsősorban (ha nem kizárólag) titánon használnám. Mik a tapasztalatok, megéri esetleg betenni őt nem zöld mono teambe is pusztán a skill miatt? Rajta kívül csak Melia van még, aki criticalt ad.
Illetve jól emlékszem, Finley itt kizárólag a kosztüm, az alaphős nem igaz?
Nem, két hős jár mindenhol, ahol kosztümben ad hőst a játék.
No eltartott egy ideig, míg otthoni gyenge neten feltöltöttem, de csak meglett!
Hajrá mindenki, döntsetek bölcsen!
@Ohtarlin határozottan nem éri meg! Pont el is mesélem a történetet, '18-ban jóval nagyobb durranásnak számított Gregorion, s még akkor is max. titánon használtam kis ideig. Nem jó hős.
És csak van még olyan esemény, ami rátudta venni Kerberuszt, hogy videózzon egyet
Nagyon örülök a videónak
Bizony! Ezzel a Ludwiggal most egy ideig ismét elélvezkedhetek!
Egyébként igazán! Van még olyan esemény - SE-n kívül -, amit őszinte lelkesedéssel tudtok várni?
Mighty pets kicsit visszahozta az eventezési kedvemet, mostani AQ-t is szeretem.
Nekem talán még mindig a torna a kedvencem a relatív változatossága miatt (hétről - hétre).
Minimális energiát igényelne, ha megcsinálnák színkizárásosra a háborúkat is. Ott a lehetőségek száma tényleg végtelen. Nagyon jót tenne, ha törekednének ilyen irányba. Üde újítása lehetne waroknak.
Valamlyen bizonyos színnek kedvező War már nagyon régen volt tesztelve, de az nem jutott el az éles játékba.
Köszi Kerberusz, meg spóróltál most nekem 10 hőst ezzel a vidóval.
Az AQ nálam jelenleg a játék motorja. Igazán magasztos az érzés amikor 30 ember munkája válik eredménnyé. Ezen oknál fogva várom a “nem jut eszembe a neve” eseményt, ahol szintén csapat szinten lehet majd eredményt elérni. Talán ez lesz a Monster Island? Bocs, ha böszmeséget írtam.
A játék mögött futó manipulatív algoritmusok veszik kedvem sokszor.
A csempe leosztások, duplikált-triplázott hősök. 100 pull után S1 hős.
Sajnos én a tornákon is már csak az algoritmust látom dönteni sok esetben, a végkifejletben.
Köszi a vidit Kerberusz!
Kérlek ne add fel!
Igen, Monster Island lesz a neve, és decemberben érkezik rá a Global Béta rá.
Ott majd célszerű lesz rámenni a Tresure Chest-ekre, és azok kinyitására, mert azok adnak extra loot-ot.
Kiváncsi leszek mit fogsz majd gondolni a Brave Musketeers eseményről.