Co z fantami za wojne zawsze było 100 monet za udział w potyczce teraz dostalem 7 totalna strata czasu (24 flagi to okolo 1.5 godziny w sumie…rezygnuje z wojen
Po pierwsze, w tym dziale można pisać tylko po angielsku, jak chcesz po polsku to przejdź do tego działu:
Po drugie, to nie jest żaden bug, nie mam pojęcia jak system to liczy, ale jeśli zdobywałeś po 100 monet to miałeś po prostu wielkie szczęście do tej pory, osobiście uczestniczę w każdej Wojnie 3 Królestw i chyba pierwszy raz zdobyłem ponad 10, i to po zsumowaniu wszystkich 4 nagród ¯_(ツ)_/¯
Za sam wynik, 27 miejsce w swojej Potyczce (czyli 27 miejsce na 200 osób), dostałem dosłownie jedną monetę. Także no, można powiedzieć, że to nie jest tak że masz za niskie nagrody teraz, po prostu wcześniej miałeś za wysokie
A tak na poważnie to nikt nie wie jak to gra liczy.
Ja za 6 miejsce dostałam 100 monet. Za przegraną mojej drużyny dostałam 1-2 monety i to samo za ogólną klasyfikacje moje drużyny i wynik królestwa. Podobno najlepsze nagrody można zgarnąć za wygraną drużyny i jej ogólną klasyfikacje - ale na to wpływ masz znikomy. Najlepiej starać się oddać 12 pełnych ataków i mieć 300-350 punktów na koniec.
At the end of the day it is not worth getting worked up about any rewards in this game. It all sucks.
Google translate:
Ostatecznie nie warto przejmować się nagrodami w tej grze. To wszystko jest do bani.
Hopefully that is not too far from what I wrote
I have moved this topic to #foreign-languages category.
Temat przeniosłem do kategorii #języki-obce.
żeby dostać 100 monet musiałeś albo mieć najwyższy wynik w bitwie (nagroda indywidualna) albo być w jednej z topowych band (nagroda dla bandy). W innych kategoriach nigdy tej wielkości nagród nie było.
Przeciętny łup to jest ok 6-7 monet, czyli tyle co dostałeś.
Ale zgadzam się że nagrody są niewspółmierne do wysiłku.
Yyy… OK, cofam to co powiedziałam.
Może pomyliło mi się z wysokim rankingiem drużyny, a nie wygraną?
Albo nie ma reguły i bez względu na wynik nagrody to 100% RNG.
Ludzie o czym wy piszecie… Dla mnie to jakieś science-fiction
Tym razem dostałem jeden z najgorszych ( a raczej najgorszy) łupów jakie miałem, czyli w sumie 55 monet. Ale i ta wojna poszła mi strasznie słabo jak na wprowadzone bonusy do ataku.
i po przeczytaniu waszych wpisów, aż się boję co będzie dalej (szczęście kiedyś się kończy). Zawsze miałem jakieś wezwanie, a tym razem uratowała mnie tylko darmowa “100” od SGG

Pamiętaj że ponad 90% graczy nie jest w pierwszej 500 band i za bandę dostaje 2-5 a nie 50 monet.
Tobie już się bardzo nie pogorszy, bo ranking bandy, do której należysz, zależy niemal wyłącznie od tego jak dobrze rozbudowany masz roster.
Ale żeby na tym poziomie zdobyć wezwanie, to będziesz musiał mieć wynik około top 10 w potyczce.