Samen Sterk: Nederlandstalige alliantie - Line: tommv93 - 9*/10* titanen - pm of in game verzoek

Gezelligheid, elkaar motiveren en helpen staat centraal in onze alliantie: Samen Sterk

  • Elke Nederlandstalige speler is welkom. De enige vereiste is dat jij 600 trofeeën hebt in het overvallen gedeelte. Dan weten wij in ieder geval dat je actief bent!
    :family_man_woman_girl_boy:

  • We hebben een Line (applicatie) chatgroep waarin we van alles kunnen bespreken, tips over je helden kunnen geven en een slap praatje kunnen maken! Daarnaast hebben wij ook een aparte Wise Goat Says groep voor onze alliantie, waarin je allerlei info kunt opvragen aan een bot. Je bent niet verplicht hieraan deel te nemen. :beers:

Line ID: tommv93

  • Je valt de titaan elke dag zo veel mogelijk aan, omdat wij allemaal op zoek zijn naar die mooie beloningen! Soms komt het voor dat wij een titaan laten lopen en onze aanvallen bewaren, maar dan zegt de leiding dat. :+1: Op dit moment vechten wij tegen 9* titanen. Soms een 10*, maar die blijkt nog aardig lastig te zijn om elke keer weer neer te halen. Help je ons?

  • Deelname in de oorlog is niet verplicht, maar als je een oorlogsteam opstelt stellen wij het natuurlijk op prijs dat je ook deelneemt. Ben je dat niet van plan? Lekker je team verwijderen uit de oorlog! :wink:

  • Wanneer je een tijdje niet kunt spelen om wat voor reden dan ook ontvangen wij hierover graag van jou een berichtje. Wij zullen je dan niet verwijderen uit de alliantie en weer blij zijn als je terug bent! :slight_smile:

We werken dus met één essentiële regel, zoals vele allianties; val dagelijks de titaan aan, zo veel als je kunt. Mocht je de titaan een aantal keer missen zonder melding, dan zullen we vragen hoe dit komt. Blijf je de titaan missen, dan krijg je een waarschuwing. Mocht je daarna nog altijd de titaan missen: EXIT.

Maar dan ben je waarschijnlijk het spelletje toch beu… :wink:

Samen Sterk: de alliantie voor fun, behulpzame leden en relaxte progressie.

Er zijn 2 of 3 plaatsjes vrij!

Zoek onze alliantie Samen Sterk (leider is Bighugger) en stuur een aanvraag om erbij te komen, wij accepteren het zeer snel.

Je kunt mij ook contacteren op Line (app) als je vragen hebt.

Line ID: tommv93

Maximaal nog 2 vrije plaatsen! 29/30, maar mijn alt kan er eventueel uit bij een gelijkwaardige vervanger!

This topic was automatically closed after 30 days. New replies are no longer allowed.