Το δικό μας post - Greek Support and Info

Εφόσον δεν υπάρχει (και δεν πρόκεται να υπάρξει ποτέ) ελληνικό τσατ, δημιουργούμε αυτό το post με τον @Thodoras. για να μπορούμε να συντονιστούμε εδώ. Προτείνουμε αν υπαρχει καμια σκεψη ή οποιαδήποτε απορια, να την συζητάμε εδώ μέσα όπως ακριβώς θα κάναμε αν υπήρχε ελληνικό chat room στο παιχνίδι!:greece:

3 Likes

:clap: Μπραβο παιδια! :clap: Πολυ καλη κινηση, καποιος επρεπε να το κανει! Καλυτερα ενα κεντρικο ελληνικό θεμα, παρα να ψαχνουμε απο δω και απο εκει και να παλεύουμε με τα αγγλικα…
Οι Ούγγροι που το εχουν κανει ετσι ειναι απο τα πιο ενεργά θεματα!
Να προτείνω ο τιτλος αν μπορει να αλλαξει και να το κανετε κατι σε Ελληνικό(Greek) κεντρικό θεμα ή συζήτηση ή βοηθεια(Support)…
κατι τετοιο πιο χαρακτηριστικό για να το βγαζει και στην αναζήτησή αμα γραψει καποιος ελλαδα ή Greece ψάχνοντας πατριωτάκια εδω μεσα! :stuck_out_tongue:

Καλορίζικο παντως! Μακαρι να μαζευτούμε αρκετοι! :smile:

3 Likes

Καλησπέρα κ απο μένα!! Σκοπεύω κάποια στιγμή να συντάξω κάποιους οδηγούς στο μέλλον αλλά μάλλον αυτό θα αργήσει ελλείψει χρόνου. Μπορούμε όμως να κουβεντιάσουμε κ να αναλύσουμε ότι θέλει ο λαός… οπότε οποιαδήποτε απορία για το παιχνίδι, βασική ή ψαγμένη, αλλά κ τοποθέτηση για κάποιο θέμα, μπορεί να τεθεί υπο συζήτηση.
Μεεεεεέχρι τότε όμως λεω να ξεκινήσω μ’ ένα quizακι που βάζω καμιά φορά στην παλιά μου συμμαχία.

Ποια είναι η επόμενή σου κίνηση κ γιατί??? Κάποιοι θα το βρουν εύκολο, αλλοι θα διαφωνήσουν, όπως κ να χει εδώ είμαστε να τα πούμε.

2 Likes

Το μώβ στην μέση πάνω για να βγάλεις διαμάντι κάτω δεξιά με τα κίτρινα. Λογικά θα γεμίσουν όλοι οι ήρωες και θα βγει και κανένα μπλε tile οπότε ψιλοgame over για τον αντίπαλο!

Μάγκας ο @Markas. Τα είπες όλα.

1 Like

Να ρωτήσω με την σειρά μου κι εγώ μια απορία…έχω φτάσει το σημείο που έχω πέντε 5*ους ήρωες οπότε η άμυνά μου είναι κομπλέ και βρίσκομαι αρκετά ψηλά στα cups 2400-2600. Στις επιθέσεις όμως (raids) εσείς τι κάνετε? Οι mono-επιθέσεις βασίζονται πάρα πολύ στην τύχη ενώ οι 3-2 κάνουν λίγο σχετικά damage. Επίσης ο rainbow σχηματισμός δεν δουλεύει πάντα, πχ αν ο αντίπαλος έχει καλό tank και καλά flanks, είναι σχεδόν ανίκητος όταν του κολλάς με rainbow…Εσείς τι χρησιμοποιείτε?

Προσωπικά το 3-2 βρίσκω οτι ειναι το πιο αποδοτικό. Έχεις αρκετή δύναμη να χτυπήσεις το τανκ κ αν χειριστείς καλά το ταμπλό κ εκμεταλλευτείς τους παίκτες σου καλά μπορείς να έχεις καλά αποτελέσματα. Τις μονοχρωμίες τις χρησιμοποιώ κ αυτές με εξίσου καλά αποτελέσματα αλλά δεν είναι τόσο διασκεδαστικό το παίξιμό τους, βέβαια γούστα είναι αυτά. Ένα κακό ταμπλό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με τη μονοχρωμία, ενώ στο 3-2 μπορείς να το γυρίσεις.

Μερικές φορές θα παίξω κ ένα 4-1, όπου οι 4 θα στοχεύουν στο τανκ κ ο 1 θα είναι ειδικός παίχτης (Alberich, Proteus, Hell κτλ). Rainbow είναι ο μόνος συνδυασμός που δεν χρησιμοποιώ ποτέ!

2 Likes

Cookie Settings