Onnan gondolom hogy péntek este van, és még semmi hír az új verzió megjelenéséről.
Anélkül meg nincsenek új kosztümök
És általában fokozatosan adják ki az új verziót, és beletelik 3-4 napba mire mindenkihez eljut, és köteleznek mindenkit a frissítésre.
Szóval már az időbe se nagyon férne bele pl egy holnapi kiadás, ami elég valószínűtlen is lenne, mert szerintem eddig csak hétköznapokon kezdték meg az új verzió kiadásokat…
Hja vagy úgy, értem, köszi!
Na, srácok, ki kapjon gyűrűket? Jf, Baldur, Marjana?
Igazán nehéz kérdés, mert mindnek megvan a maga pro / kontrája. Ezt megpróbálom vázolni.
Marjana + sniper mindig kell, mindig jó, mindig ugyanazt tudja, ami a direkt sebzés, így nem igazán lehet vele rosszul járni. Ráadásul jó talent osztályban van, rugó rettenetesen idegesítő tud lenni.
Marjana - eléggé elavult (ami egycsapásra fordítottjára változik, ha sikerül a kosztümöt kihúzni), csomó másik égetőssel fedik egymást, kicsi alapsebzés.
JF + e három közül defben neki van a legnagyobb létjogosultsága, buff booster tournamenten kitűnő a 2x5 buff miatt.
JF - deffben ő az, akit a leggegyszerűbb counterelni is, mivel direkt sebzést nem oszt. Egy Malosi, vagy bármilyen buff gátló, cleanselő és JF csak dísz. JF-re bűnnek tartom elpazarolni a talent pontot. (Alfrike, Isarnia, Zeline, Hel, Onatel, Kaméleon (most már), akiken sokkal hasznosabb, mint rajta.)
Baldur + offensen használva game changer tud lenni (amit épp legutóbbi warban is megtapasztaltam), azaz bukott meccset hozott nekem, a legstratégikusabb és legegyedibb a három közül, de tán’ majd az összes hős közül. Óriási alapsebzés (csatolok képet). Nálam ő a zöld titán csapat része.
Baldur - defensen nem igazán használható. Érteni kell, hogy miért erős, nem igazán feltűnő. Ha nem tud extra hp-n maradni, akkor kvázi nem csinál semmit.
Köszi Kerb, feladtad a leckét rendesen…
Marjana: nem használom sokat max titan és war, igaz, h direkt sebzes és viszonylag nagy is, nagyon egysíkú hős, én pedig azokat annyira nem szeretem. Szóval ő nálam kb nem oszt nem szoroz, van de bőven elég nekem 3/70-en.
Jf: ő volt az első hotm akit megkaptam nagyon sokáig alap ember volt a def teamben, öt hasznosabb az tartom, pláne, h van master lepus is, akinek ha Jf elsul, leveszi a def csökkentését is, ugyanakkor már öt se használom sűrűn, mert inkább beraktam egy wilburt 19-es talenten, igazából ez akkor jött amikor elkezdtem jatszani raidben a kosztümös Rigard, wilbur, telluria, proteus, wu kong csapattal pusztán kíváncsiságból, h mit tudnak talentekkel stb, és egész h jól működtek, így aztán lecseréltem a franciát, wilburra! Viszont amit te is írsz, azt már megtapasztaltam raidek során, mikor szembe jött Jf, és malosival siman tudtam blokkolni öt.
Baldur: na, hat sztem a játék egyik legizgalmasabb karaktere, ritka is viszonylag, nem tudom, h amúgy beraknam- defbe de inkább nem mint igen, ugyanakkor nagyon megkedveltem már így 3/70-en is, hozott már nekem is warban bukóra álló meccset és 447 emblem várja a raktárban öt!
Szóval tényleg nem tudom, 8 hónapig vártam, h meglegyen az elég gyűrű egy 5 csillagos pirosra… tényleg jó döntést akarok hozni!!
Én a helyedben várnék Januárig hátha beesik Reuben vagy Sánta.
Mivel a top játékosok 80%-a Telluria tankkal nyomul(ez Krampus és az új raid formációk megjelenésével csökkenhet, de nem hinnem h 50% alá fog menni)szóval előbb vagy utóbb szükséged lesz Marjanara(mivel h két értelmes piros sniper van a gambe).
Bármelyiket nyomod nem fogsz rosszul jarni, de decemberbe a rewardok miatt nagyobb az esély jót idézni, megéri várni:)
Elindult a 33-as verzió kiadása:
Belekerültek az új kösztümök és a karácsonyi event új hősei és pályái.
Egyéb fontosabb módosítások:
- A Ninja towerben ahogy haladsz kapsz ládákat (passz hogy ez pontosan hogy lesz és mit fog tartalmazni)
- A havi kihívásoknál már nem látszik a korábban kiválasztott szint pontszáma és helyezése, ha egy nem megkezdett szintet választasz ki.
- Jack már nem sebez duplán a szomszédos ellenfelekre ha a célpont likvidálodott a bomba felrobbanásakor
- A Ninja Towerben Mica boss-ként nem add véletlenül -1% mana töltést a szövetségeinek amikor először aktiválódik
- Az Elemental link által adott védelemet meg lehet kerülni (Bypass-olható)
- A Titanium shield illetve az Elemental reflect (pl a rare titánoknál illetve challange eventeknél) által adott védelmen is át lehet ütni Cobalt vagy a Ranger osztályba tartozó hősök által (Bypass-olható)
- A Ninja Tower-ben ha veszítesz, és van nem végleges Oni átok valamelyik hősödön, ahol még a számláló nem érte el a nullát, akkor az átok nem marad meg a hősön.
(Ez nem tudom vonatkozik-e arra, hogy ha feladod a csatát) - A Ninja Tower eredményét és a tabellát meg lehet nézni azután, hogy az event véget ért
- Végre kiszedik ami idegítő szokott lenni: a barát meghívása opció már kényszerít téged arra, hogy elnavigálj az Invite-ra
A következő valorrol van vmi info? Lesz változás vagy ugyanaz lesz mint most volt?
Gondolom a fő küldetések kicsit vátloznak, de ugyanabból a halmazból fognak válogatni, mint eddig, mert új dolgot nem teszteltek a Bétában.
Jövő hét hétfőn kezdődik is az új Valor.
Újra itt vagyok. Megérett a csapatom a talentekre. Hogyan döntsem el, hogy kit és milyen irányba talenteljek. Két ugyan olyan class kiválasztásánál kire essen a választásom.
Konkrét példa Mist v Boril. Eddig csak Sabinát talenteltem, de nála sem találtam írott v képi formát. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy neki Sabina posion sebzést ad talentelés után. Az enyém meg mana növekedés gátlót. De hogy miért. Tapasztalatlan vagyok l:
Valamiért nem rakott kérdőjeleket
Az olyan hősöknél amik nem ütnek direktben az ellenfélre a életerő és a védelem irányába célszerű talentelni (pl: Sabina) míg a támadó hősöket (pl Chao) a támadás felé, hogy minél nagyobbat üssenek.
Sabina meg egyébként nem mérgezhet.
Jó, hogy nem hallgattam rá, mert Ő Sabinát kardra talentelte.
Köszönöm a választ
Sziasztok. A Magyarok Felvidék csoportba keresünk aktív TAPASZTALT lelkes tagokat a szokásos szabályokkal. Legyen legalább 6 ütőkepes csapatod Titán ütés kötelező, ha a war pipa bent van akkor a 6 zászló leütése Is kötelező
7-8 csillagos titánokat gyepàlunk és mindenki hobbyból játszik munka, család mellett.
Szeretettel várunk mindenkit
Üdv
Szép napot
Nem kaptam meg az RT loot-omat. hol lehet reklamálni ezügyben?
Lépj kapcsolatba a support-tal:
A Recent activity-nél sem látszik semmi ?
Egyébként más is így járt ahogy látom:
Igen írtam nekik. És leírták mi volt loot és hogy nézzem meg a recent Activityben. És ott látszik is.
Szuper, akkor megoldódott