Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1)

Atlantisz 8 nap, 15 óra mulva indul. Ha jól tudom, war score hozzád kötött, nem a klánhoz. Klán váltasnál viszed. Ha nyer a klán, ahol vagy, ott is emelkedik a war score, ha nem is waroztál, akkor is jön pont, csak a részvételi arányod nem nő meg, marad annyi %-on, mint war előtt. Pl. Ha a klán nyert 5 wart, jön a chest, csak a részvételi arány 0% lesz, ha nem voltál warban.

1 Like

Mindig a hónap 2. hét csütörtökén van az event, 4. hét csütörtökén pedig Atlantis. Mostani hősök pedig Poseidon és Atomos.
Szövetségből még soha nem léptem ki, legutóbb olyan infóm volt, hogy amíg nem kezdődik az új csapattal war, addig tartod a pontjaid, de aztán nullazódik az új klánnal, de lehet már úgy van, ahogy emiricol írja, legalábbis játékon belüli infó arra enged következtetni.

1 Like

Következő fejezet! Egy kis márciusi fun, szavazz, indokolj, nyerj! :slight_smile:

3 Likes

Atomos újra gondolását vártam a hősök között. sajnos nem jött, de reménykedek és húzom tovább a3lv70ig. Sok régebbi hős jó lett, ami lendíthet a játékon. Köszi a videót.

1 Like

War score a klánhoz kötött, nem az egyénhez mint a titan chest. Ha kilépsz a klánból és más klán háborújában veszel részt, akkor az új klán chestjéhez csatlakozol alacsonyabb részvételi %-kal. Ha visszamész a régi klánhoz mielőtt más klán háborújában részt vettél volna, akkor visszacsatlakozol a chesthez és nem veszítesz semmit.

2 Likes

Ne feledjétek, mai nap jön a 2. forduló (greenwichi idő szerint 16:00-tól, azaz nálunk 17:00-tól lehet majd szavazni)!

2 Likes

Szia Kerberusz!!!

követem a munkásságod és nagyon jok a videok és nekem domitia lett nagy kedvenc miután láttam patches videot elötte megkaptam 1 oraval és láttam hogy felerősitették.igy még nagyobb volt az öröm.Ám a talentes videok között amikor talenteled a castokat 4x-re sem találtam meg a rogue-t.ha én voltam a béna elnézést és egy video linket amelyikben megtalálom és egy időt(hány percnél van) ha irsz nekem nagyon hálás lennék.de ha véletlen tényleg kimaradt akkor remélem potlod.mert scarlett a másik nagy kedvencem és rá is ráférne merre érdemes őket illetve ezt az osztályt kitalentelni.

Előre is köszönöm a segitséget
Üdv Zetohe

1 Like

Szia emiricol, DonPimpa vagyok Hungary Forever céhből, csapatunk kettévált és az aktív mag (9-10 fő) keres egy csapatot ahova beolvadhatna - érdekes lehet?! Játékosok szintje 27-43 között, kupaszám 1500-2400 között.

Szia DonPimpa.mi keresünk aktiv tagokat.eddig kettő család olvadt össze mindkettőböl a legaktivabbak szóval ha érdekel beneteket és komojan álltok a játékhoz gyertek hozzánk.
A családnév Másnaposok

Köszi, tolmácsolom a meghívást a többiek felé. Jelzek ha van döntés…

1 Like

Rendben.kössz a választ.
Amit biztatásként tudok mondani az az hogy eddig 100% az aktivitás és szervezetten dolgozunk az egyforma fejlődés érdekében

1 Like

Szia Zetoche!

Köszönöm, ennek szívből örülök! :slight_smile:
Nem emlékszem, hogy osztályokan konkrét módon végigmentem volna, hisz több változós az, hogy mire érdemes talentelni egy hőst. Azon viszont gondolkodtam már, hogy érdemes lenne átbeszélni X és Y közül kit érdemes inkább talentelni! Tudok róla, hogy többen X hősre pazarolják az emblémájukat, mikor Y-on sokkal kifizetődőbb lenne.
Scarlettről küldöm a képet, én hogy talentelem (majd). :slight_smile:

2 Likes

Köszönöm szépen. Alig várom hogy neki lassak.
Huh az szép meló lesz soksikert hozzá., cska igy tovább :slight_smile:

1 Like

Örülök. 1500-re levisszük a határt, invite s gyertek.

Bocs, hogy későn reagáltam. Nyavaja kapott el, gyógyulgatok. Aktív jatékosokat szívesen várunk. War miatt 5-6 csapat elvárás a regisztracióban. Pár csapattal csak box zsák a játékos. Folyamatos titán harc is alap. Hosszabb távollétet alliance chaten kell jelezni. Várunk titeket.

Szia, elküldtem a jelentkezést.

Szia, köszönöm a választ, a csapat a Másnaposok klán mellett döntött Mawerick invitálása után, így oda indultunk már el.

Oks szólok a vezetőnek

PP via Empires & Puzzles Community Forum smallgiantgames@discoursemail.com ezt írta (időpont: 2019. márc. 22., Pén 8:58):

Kicsit késtem. Jo játékot nektek. Ha gondoljátok, az ajánlat áll. Pont klán fúzió a legszerencsésebb megoldás fejlődéshez.

Sziasztok. Hungary shadows aktív játékost keres, új klán tagokat várunk. Warban 5-6 csapat elvárás.