Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő

De a Ninja elvileg szerdán indul nekem még a frissités sem jött meg. Elég korai lenne.

Elvileg mától már a 42. előtti verzióval nem is tudnál belépni…

Ja hogy elég hozzá a 42 is? az természetesen megvan, de ma kijött egy ujabb frissités.

1 Like

4 Likes

Köszi! No ezek szerint akkor lesz értelme újra kombinálni cseppet. Ez jó.

2 Likes

Na holnap érkezik az Alliance Quest.

Illetve közben újabb “remek” pénz költési lehetőség jelent meg a játékban: Phoenix VIP :smiley:
Aether-ek mindenhol :frowning:

4 Likes

Semmi nerf? Mennyi ideig volt Milena a legjobb hős három hétig? :joy: Nem volt szó róla de Octros is buffot kapott kiadáskor, az eredeti kártyán legalábbis nem volt támadás törés… Ha így megy tovább a március hősök majd 1200%-ot fognak támadni mindenkire három csempéből. :laughing:

Nerf, ugyan már… Az csak a régi hősökre való, hogy az újabbak jobban csillogjanak :frowning:

jó ez a tournament, stabil E védelem, és amikor Alfrike a szélen van, de ő tölt be legelőször, mert máshol nem tudok összehúzni csempét, akkor az…
Amúgy meg a feltámasztók mennek az idegeimre. Én igazából szeretem a gyors warokat, tournamenteket, csak nincs akkora hősbázisom és a sorsolást sem igen értem, túl erős ellenfeleket kapok, tehát minden adott, hogy ne idegeskedjek, úgysem rajtam múlik :)))))))

Kíváncsi voltam hogy lehet e ezt a végtelenségig csinálni, Hát Letöltöttem a Yu Gi Oh duel links játékot amit kábé három éve hagytam abba mert minden hónapba kijött egy új dekk olyan lapokkal ami, ha az összes eddigi lap volt Isarnia akkor ez Morel :sweat_smile: és ezt minden hónapban meg játszották. Szóval 40 perc alatt le is jött, és Azon túl hogy még mindig létezik mostanra kb két millió különböző kártya van a játékban és ha következetesek, az utolsó 30-40 kivételével egyik sem ér semmit :smiley: remek kilátások

3 Likes

Hogy lesz ezzel a Quenell leánnyal? Próbáltad őt betaban @PlayForFun? Elsütöd, onnantól automatikusan körönként növekszik a támadása a plusz 40%-okkal?

Volt róla szó kicsit fentebb, elsütött utána minden körben nő a százalék maximum +200 ig Ha újra tüzelsz nulláz, és kezdi elölről

Igazából ez már az a kategória, amit annyira nehéz elhinni, hogy inkább rákérdezek újra. Viszont azt írta, hogy bétához képest nem változott semmi, úgyhogy úgy tűnik nem röstellik kiadni.
Bár a mai Főnix ajánlat után mit röstellnének?! :smiley:

3 Likes

Próbáltam.

Úgy van, ahogy @Mergesmagus mondja.

Elsütöd kiosztja a 320% sebzését, és vársz 5 kört, és ha addig feltöltött 520%-ot tudsz sebezni.

Persze ez attack buff dispell-hető. (Kivéve ha a családi bónusz ezt megakadályozza)

Ha nem dispellel-hető, és elsütöd újra Quenell-t, akkor visszaesik 320%-ra, és akár dispellel-hetővé is válhat.

Hasonlóan ez az utóbbi dolog a többi hősnél is.

Más:
Közben kiderült, hogy az esemény 5 napos lesz.

2 Likes

Nemrég bejelentette a Staff, hogy a Ninja Tower csak November lesz, és lesz benne valamilyen újdonság. (Majd ha megérkezik a Bétába, akkor beszámolok a változásokról)

2 Likes

Köszönöm, de igazából nincs már jelentősége, sajnos a dupla formációk változása miatt átszerveztem én is a védőt. Pedig még Sif limit breakelésén is gondolkodtam, mert nincs igazán jó sárga sebző 5*-osom, de így inkább várok.

2 Likes

Korábban volt kérdés hol lehet hol lehet az aktuális hősöket egy helyen megtalálni? Szerintem Telli’s listája volt a leg korrektebb, de ő abba hagyta és a toolbox sem frissül már egy ideje Viszont találtam egy “Empires & puzzles:Guide” névre hallgató appot ahol fent vannak a varázslok is ugyan úgy végig lehet vinni a talentet lehet keresni hős típusra pl: minion killer stb.
DE!! Nagyon durván tolja a reklámokat, szóval eléggé idegesítő! Ezzel számoljon aki letölti

(LB értékkel is kalkulál)

EP Toolbox alkalmazás ?

Esetleg ezek a fórum oldalak:

2 Likes

A toolbox jó lenne, de augusztus óta nem lett hozzá adva hős

Ma olvastam, hogy a ToolBox fejlesztője egészségügyi gondokkal küzd. Így egy ideig nem is lesz fejlesztve. A másik ajánlott program tényleg jó és mondjuk úgy “hétrekész”.

Cookie Settings