Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1)

Hat komoly a verseny Gramps és közte :rofl: de a nyomukban ott van szorosan a lila 3 csillagos is, s4-bol, azt is úgy dobálja mintha kötelező lenne :see_no_evil: az elobb néztem egy videót yt-n, amerikai csávó ez egy laza 110-es pullt tolt, nem túl acélos végeredménnyel…

1 Like

Nálam Poppy esik sok. De nem bánom, mert gyakran üt többször is. Szerintem húzok még egyet belőle. Jelenleg még csak a 4 karú esett és a lila. Prof és zöld még nem. A Prof kéne még.

Poppy nekem is van de meg nem húztam fel! Nekem talán Elizabeth kene ő jó lenne JF helyére a defbe, de nem hiszem, beadja a jatek!! De lehet rá próbálok!

Na, volt egy 10-es pull, jöttek Poppyk, Grampsok,Tettukhok, Helok egy Tettukhot megtartottam 4 csillagos zöld könnyű felhúzni! A többi ment kajanak Freya, Fenrir, Atomos számára! A bonus chest adott trap toolst, az nagyon kell majd Freyanak, aztán meg nyomtam 3-at gyemnatbol, h legyen meg egy bonus chest ott meg darts jött!

2 Likes

Gratula a jó kis húzáshoz Kerberusz! Garjamma elemzéséhez lenne egy észrevételem: olvasatomban csak akkor resetelődik a 3 körös öngyógyítása, ha special skill-ből kap direkt sebzést. Pl: Sonya megüti vagy mondjuk Glendával őt célozzák s nem pedig a mellette lévőt. Vagyis csempe nem számít illetve (ahogy Te is mondtad) minion sebzés sem.

1 Like

Ez mi? Nem értem ezt az angolt annyira.

Az első posztban van elrejtve a lényeg. 3 YouTuber-nek vannak ötletei amivel lehet növelni a játék élményt.

Igazából az ötletek érdekesek párat lehet megvalósítanak.

De a hero academyt érintő változásokra egész biztos nem lesznek nyitottak, ahogy arra sem, hogy növeljék az esélyt, hogy kapsz 5*, ha már régen kaptál.

2 Likes

Én a ha topichoz érdemben nem tudok hozzászólni, nem használom. Viszont sztem pl a lootokon javithatnanak, ma volt egy dark chestem, persze loot tickettel le zavartam a tartalma meg őőő hat nem sok izgalmas. Szóval az elemental chestek, raid chestek tartalmat felhuzhatnak, ahogy pl a ahogy pl a talent questeket is, a sonka, vas balanszolasban maximálisan egyetértek. És nagyon jó lenne, ha a pulloknal javulnanak az esélyek!

Köszi! És abszolút igazad van, épp egy klántársam is szólt, úgyhogy a leírásban már javítottam is. Én valahogy a “direct hit OR special skill”-ből dolgoztam a “direct hit FROM a special skill” helyett valamiért. :smiley:
Remélhetőleg feltűnő lesz a figyelmeztetés a leírásban.

1 Like

Ugye ami nekem gond, hogy német. Az eredeti posztban van 6 link 3 videó és 3 hely ahol lehet szavazni. Gondolom google fordítóval lehet nézegetni és szavazni. Nem tudom.

Én azt gondolom, hogy szép kezdeményezés összeszedni a gondolatokat. A videósok több embert elérnek, de nem hiszem, hogy emiatt jobban figyelembe vennék a javaslatokat. Nyilván amit egyszerű megvalósítani és nem érinti az anyagiakat, azokat meg fogják, ha akarják és majd jön a duma, hogy oda figyelünk arra amit szeretnétek. De pl jobb lootok nem lesznek. Úgy vannak vele, ha valaki hajlandó pörgetni, akkor legyen hajlandó a ládákat is nyitogatni amiből talán esik 4* ascend item.

Nem enged videót posztolni, szóval inkább le írom mi volt ma a dark chest: meteor fragments, scabbard, compass, super antidotes, 30 gem, 3 szürke token, 6 loot ticket, 20 barbarian emblem, 1 world flask, 1 csillagos lila trainer hero, 10 underworld coin, 1 costume key. Sztem ez elég gyenge. Sokkal jobb lenne, ha a 3*-os tárgy helyett adna 1 4* tárgyat, a 3 szürke semmit nem erő token helyett egy eh vagy et tokent. És mondjuk 40 emblemet. És ez mondjuk lehetne a talent questeknel, hogy mondjuk 10 az első palyaert, 20 a masodikert és 40 az utolsóért.

Gyűlnek az adatok, de rá kell gyúrnom a lila és sárga monókra :smiley:
A többinél megvan már lassan a 10 db…

5 Likes

Még 1 dologra gondoltam, amit szerintem gyűjteni fogok az XLS-emben:

  • Arra, hogy egy adott kezdőtábla esetén (hány db csempe volt, aminek a színe a mono csapat színemmel megegyezett) a végén nyertem vagy sem.

A Watchtower-ben lefotóztam visszamenőleg a raid-eket, ameddig tudtam majd megnéztem,hogy ez mennyire nyúlik vissza, és vissza tudom-e keresni pl minden szín esetén azonos esetszámig, ha meg nem, akkor lehet az utolsó 30 raid-nél fogom ezelket vezetni.

Ha már adatot vezetek kiváncsi leszek, hogy mi lesz az átlagos csempeszám a kedvező színből, aminél nyerek / vesztek 1-1 mono csapatnál illetve, hogy mennyi lesz a minimum / maxinum aminél nyerek vagy vesztek.

Én ebben azért nem látok túl nagy fantáziát, mert nem látom a reális módját, hogy lehetne bármilyen eredményt is kihozni belőle. Lásd a következő zöld monot: Toxicandra, Frigg, Evelyn, cElkanen, cKadilen vs. Heimdall, Horghall, Atomos, Buddy, Lianna.
Ha még a troopjaid is megvannak hozzá, akkor első felállásnál 7 csempe után gyakorlatilag nyertél (az ellenféltől függetlenül). Míg a másiknál kéne 11 csempe, hogy egyáltalán el tudj sülni. S a két csapat között fényévnyi különbség van. Szóval számokkal bármiféle, még csak megközelítő eredményt is produkálni winek / lossok alapján teljesen lehetetlen.

  1. legfontosabb faktor (az én olvasatomban) a hőseim szinergiája
  2. troopok nagysága
  3. ellenfél védő csapatának erőssége
  4. tábla átlátása / megjátszása

Az, hogy milyen a tábla, kb. ezek mögött van. Ergo ugyanazon tábla mellett az is előfordulhat, hogy az első zöld monoval 95% win, a másodikkal 10%. De ez tényleg csak hasra csapás, mivel sehogy nem lehet számszerűsíteni. :slight_smile:

Egyébként miért kell megint várni approvalra a postjaimmal? Az utóbbi kettővel ez történt, pedig azelőtt már rég volt ilyen. És az utolsóban még olyan szó sem volt, mint “hülye” meg “fene”…

Hello @PlayForFun , véletlenül nem tartod meg a fotókat is? Csak az időpontok miatt.

Arra gondoltam, ha már statisztika, legyen kövér, érdekes lenne megnézni a “streakiness”-t is. Megnézni, “bennragad-e” valahogy az RNG az állapotában?

Nemigen hiszem ugyan. Ez olyasmi lenne, amit ki lehetne használhatni a játék ellen, és nem hiszem, hogy az SG ilyenre lehetőséget akarna adni. Nagyon zéróhoz közeli esélyt adok annak, hogy valami Censure-hez hasonló működne.

Minden fotó megvan még. Szóval tudom rögzíteni az időpontokat is visszamenőleg, ha gondolod.

Szerintem bizonyos formában nem lenne érdektelen egyáltalán. Csakis mert rengetegen állítják, hogy “sz** a tábla, és elveszteti velem a csatát!!!”. De valahogy ügyesen kéne megoldani, mert igazad van, amikor elszámlálod a nehézségeket vele.

Nem lenne rossz, ha meg tudnád csinálni! Előre is köszi!

1 Like

1-2 megjegyzés még ezzel kapcsolatban:

A kiemelt résszel kapcsolatban korábban észrevettem, hogy akár több ellenfél védelmét is leviszi, hogy ha azonos a védelmük. Rákérdeztem a Staff-re és ma válaszoltak, hogy ez az elvárt működés.
A sima / challange event pályákon sajnos nem látszik az ellenfelek védelme (és ez lehet így is marad, pedig írtam nekik, hogy esetleg nem ártana ha látszana, hogy tudjad kinek megy le a védelme), ezért elég véletlenszerűnek látszik hogy kinek megy le a védelme.
Még akár azonosnak látszó ellenfelek is lehet eltérő védelme a sima pályákon.

A challange eventen egyébként azt tapasztaltam, hogy néha a teljes hullám összes ellenfelének leviszi a védelmét akár még Boss szinten is ha több Boss van.

Iletve ha a legkisebb védelemmel rendelkező ellenfelet célzod meg ezzel a hőssel, aki elesik, akkor másra ezután nem kerül rá a védelem csökkentés.

A másik támadás csökkentő hős is hasonlóan működik elvileg…

4 Likes