Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő


#418

Druid talent 233 druid tokenbe kerül.Gondolom a többi is annyi lesz.Csak az a gond hogy a 4000+ playerek 3x gyorsabban tudnak majd tokent gyűjteni. A kicsik megint lemaradnak majd.


#419

Nagyon örülök az aktivitásnak, kérdéseknek, eszmefuttatásoknak! Lévén nekem is teljesen új ez az egész, hamarosan jelentkezem egy videóval / vagy az is lehet, hogy rögvest a stream következik majd (hétvégén), amelyben átnézem a dolgokat, reagálok pár dologra. A stream azért lenne jó, mert akkor ott élőben fordítanám is a dolgokat, lehet kérdezni stb. Sűrű hétnek igérkezik ez a mostani, úgyhogy időpontot nem tudok mondani, de a legjobb lenne, ha addigra kijönnének az első talent questek is, s akkor igazán átfogó lehetne a történet. :wink:


#420

20 alap után missionból kaptam 3 db wizzard tokent. Gyorsan lenyomtam 2 wanted missiont, az egyik adott.


#421

csípőből 5 csillagos hőseimre gondoltam, de rengeteg token kell hozzá. 4 csillagos 30-nál indul. 1 reset lehetőséget kaptam, mérlegelek.


#422

1 db reset emblem miatt lehet tesztelni. Kiváncsi vagyok, mikor jön a következő reset emblem. Ha abból több lesz, bátran garázdálkodok.


#423

Válassz ki osztályonként egy cél hőst, én még bőven a mérlegelés fázisban vagyok.

Gemmel is lehet resetelni, de akkor csak a tokenek 95%-a jön vissza, szerintem megéri először megtervezni hogy mi legyen.


#424

Köszi, agyalok én is.


#425

Konkrétan:
Szükséges emblémák a maxoláshoz:
“3*: 233 class emblems
4*: 505 class emblems
5*: 1500 class emblems”
kemény lesz összeszedni
Resetelni max az elején érdemes tekintve hogy a végefelé iszonyatos mennyiségű nyersanyag is kelleni fog (utolsó szint 5*-os hősnél pl 1.5M sonka és 1.1M vas) amit nem ad vissza semmi(raktárkapacitások miatt nem is tudna)
Class specifikus questek elvileg hetente 2x lesznek.


#426

Klán társam sima raid meccs alatt is kapott talent tokent. Ez azért biztató. Nálam nem jött eddig. (Csak missionból).


#427

Mondjuk ezt nem értem. A token elméletileg nem így jön. Lehet, hogy rendszer hiba?


#428

Naná, hogy mérlegelni kell. Az a legjobb rész! ^^ Én már rég eldöntöttem mit és hogyan. :stuck_out_tongue:


#429

Ez a reset cucc mire való, ha elkezdesz egy hőst talentelni, és mégsem abban az irányba akarsz haladni akkkor reset???


#430

Így van, vagy ha másik hősöd akarod felfejleszteni, akkor reset, visszakapod a tokeneket és mást fejlesztesz fel. :slight_smile:


#431

Első fejlesztés paladin kaszban throne. Arra tolom, ha összejön.


#432

Ti csak 5 csillagos hősbe gondolkoztok? Amit maxolram, az mind paladin. Szóval jönnek a 4csillagos hősök is.


#433

Kíváncsi lennék hogy egy 3* hős kimaxolva mit tudna. Eventekre a nagyok sztem fogják tolni. Az meg megint egy új szint lesz, így sem lehet utolérni az event elsőket, még nagyobb lesz a szakadék.


#434

Nem, nem csak 5*-ban érdemes gondolkodni. Nálam például prioritás a 4*-ok lesznek, hogy legközelebb összejöjjön világ első. :stuck_out_tongue:


#435

Én 4* és 5*-ban gondolkodom.


#436

Ma a gogel fordító ezt úgy lefordította nekem hogy semmit nem értek belőle.


#437

:smiley: :smiley: :smiley: No igen, a magyar nehéz nyelv. Nagyjából Európa összes nyelvei a germán, román vagy szláv nyelvcsaládból gyökeredzik, azaz 2 nyelv ismeretével (angol, szlovák) legalább szavakat el tudsz csípni majd minden nyelvből. Mivel alapjuk azonos, ezért Google is szuper fordításokat végez, míg ezekről a nyelvekről van szó, de mikor meglátja a magyar képzőket, jeleket és ragokat - akkor ott a vége, fuss el véle! :smiley:
Ezen most jót derültem! Tény, nagyon vicceseket tud fordítani! :smiley: