Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő

Druid talent 233 druid tokenbe kerül.Gondolom a többi is annyi lesz.Csak az a gond hogy a 4000+ playerek 3x gyorsabban tudnak majd tokent gyűjteni. A kicsik megint lemaradnak majd.

Nagyon örülök az aktivitásnak, kérdéseknek, eszmefuttatásoknak! Lévén nekem is teljesen új ez az egész, hamarosan jelentkezem egy videóval / vagy az is lehet, hogy rögvest a stream következik majd (hétvégén), amelyben átnézem a dolgokat, reagálok pár dologra. A stream azért lenne jó, mert akkor ott élőben fordítanám is a dolgokat, lehet kérdezni stb. Sűrű hétnek igérkezik ez a mostani, úgyhogy időpontot nem tudok mondani, de a legjobb lenne, ha addigra kijönnének az első talent questek is, s akkor igazán átfogó lehetne a történet. :wink:

1 Like

20 alap után missionból kaptam 3 db wizzard tokent. Gyorsan lenyomtam 2 wanted missiont, az egyik adott.

csípőből 5 csillagos hőseimre gondoltam, de rengeteg token kell hozzá. 4 csillagos 30-nál indul. 1 reset lehetőséget kaptam, mérlegelek.

1 db reset emblem miatt lehet tesztelni. Kiváncsi vagyok, mikor jön a következő reset emblem. Ha abból több lesz, bátran garázdálkodok.

Válassz ki osztályonként egy cél hőst, én még bőven a mérlegelés fázisban vagyok.

Gemmel is lehet resetelni, de akkor csak a tokenek 95%-a jön vissza, szerintem megéri először megtervezni hogy mi legyen.

Köszi, agyalok én is.

Konkrétan:
Szükséges emblémák a maxoláshoz:
“3*: 233 class emblems
4*: 505 class emblems
5*: 1500 class emblems”
kemény lesz összeszedni
Resetelni max az elején érdemes tekintve hogy a végefelé iszonyatos mennyiségű nyersanyag is kelleni fog (utolsó szint 5*-os hősnél pl 1.5M sonka és 1.1M vas) amit nem ad vissza semmi(raktárkapacitások miatt nem is tudna)
Class specifikus questek elvileg hetente 2x lesznek.

Klán társam sima raid meccs alatt is kapott talent tokent. Ez azért biztató. Nálam nem jött eddig. (Csak missionból).

Mondjuk ezt nem értem. A token elméletileg nem így jön. Lehet, hogy rendszer hiba?

Naná, hogy mérlegelni kell. Az a legjobb rész! ^^ Én már rég eldöntöttem mit és hogyan. :stuck_out_tongue:

Ez a reset cucc mire való, ha elkezdesz egy hőst talentelni, és mégsem abban az irányba akarsz haladni akkkor reset???

1 Like

Így van, vagy ha másik hősöd akarod felfejleszteni, akkor reset, visszakapod a tokeneket és mást fejlesztesz fel. :slight_smile:

Első fejlesztés paladin kaszban throne. Arra tolom, ha összejön.

Ti csak 5 csillagos hősbe gondolkoztok? Amit maxolram, az mind paladin. Szóval jönnek a 4csillagos hősök is.

Kíváncsi lennék hogy egy 3* hős kimaxolva mit tudna. Eventekre a nagyok sztem fogják tolni. Az meg megint egy új szint lesz, így sem lehet utolérni az event elsőket, még nagyobb lesz a szakadék.

Nem, nem csak 5*-ban érdemes gondolkodni. Nálam például prioritás a 4*-ok lesznek, hogy legközelebb összejöjjön világ első. :stuck_out_tongue:

Én 4* és 5*-ban gondolkodom.

Ma a gogel fordító ezt úgy lefordította nekem hogy semmit nem értek belőle.

:smiley: :smiley: :smiley: No igen, a magyar nehéz nyelv. Nagyjából Európa összes nyelvei a germán, román vagy szláv nyelvcsaládból gyökeredzik, azaz 2 nyelv ismeretével (angol, szlovák) legalább szavakat el tudsz csípni majd minden nyelvből. Mivel alapjuk azonos, ezért Google is szuper fordításokat végez, míg ezekről a nyelvekről van szó, de mikor meglátja a magyar képzőket, jeleket és ragokat - akkor ott a vége, fuss el véle! :smiley:
Ezen most jót derültem! Tény, nagyon vicceseket tud fordítani! :smiley:

Cookie Settings