Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő

Az olyan hősöknél amik nem ütnek direktben az ellenfélre a életerő és a védelem irányába célszerű talentelni (pl: Sabina) míg a támadó hősöket (pl Chao) a támadás felé, hogy minél nagyobbat üssenek.

Sabina meg egyébként nem mérgezhet.

Jó, hogy nem hallgattam rá, mert Ő Sabinát kardra talentelte.
Köszönöm a választ :slight_smile:

5 Likes

Sziasztok. A Magyarok Felvidék csoportba keresünk aktív TAPASZTALT lelkes tagokat a szokásos szabályokkal. Legyen legalább 6 ütőkepes csapatod :slight_smile: Titán ütés kötelező, ha a war pipa bent van akkor a 6 zászló leütése Is kötelező :slight_smile: 7-8 csillagos titánokat gyepàlunk és mindenki hobbyból játszik munka, család mellett.
Szeretettel várunk mindenkit :slight_smile:

Üdv
Szép napot :slight_smile:

Nem kaptam meg az RT loot-omat. :frowning: hol lehet reklamálni ezügyben?

Lépj kapcsolatba a support-tal:

A Recent activity-nél sem látszik semmi ?

Egyébként más is így járt ahogy látom:

1 Like

Igen írtam nekik. És leírták mi volt loot és hogy nézzem meg a recent Activityben. És ott látszik is.

1 Like

Szuper, akkor megoldódott :slight_smile:

Na, kezdődik megint az Undead Horde war, gyertek szidni! Mint mindenki a fórumon…

Mi a véleményetek amúgy az új war szabályokról?

(Tudom, facebookon kellett volna, hogy feltegyem a kérdést, de Ti is érdekeltek…)

Nekem eddig ez a két új (rush es undead horde) rohadtul bejön…

Egy ora múlva jövök sírni…

BRB

1 Like

Nekem tetszik mind a 3 fajta új war típus :slight_smile:
A rush tournament-en az olyan sima S1 hősök mint Justice, Quintus és Horghall elég jól tudnak működni.
Illetve sok egyéb lassabb hős is jól tud működni.

Nekem kevés minion-t idéző hősöm van, így az Undead horde is érekes.

A War equalizer se rossz, mert nincs túl sok jó buff/debuff-oló hősöm, amiket megfelelő időzítéssel akár dispell-elő hős hiányában is tudok hatástalanítani.

2 Likes

Nekem is nagyon tetszenek az új war témák! Bár a színek szerintit már nagyon várom, s nem értem, abból még miért nem kaptunk, de az eddigi három közül az abszolút kedvenc a war equalizer! Az nagyon-nagyon tetszik! Legjobban az összes közül, mivel annál a módnál igazán érzem, hogy lehet benne stratégiázni! :slight_smile:

2 Likes

Az még nincs kiadva, és még a 33-es verzió Bétájában még módosítottak rajta, és ahogy látom nem kerül be a 34-es verzióba. Szóval lehet még tesztelik majd tovább, és majd csak decemberben adják ki.

A színek szerinti war korábbi változata nem volt túl sikeres a Béta teszelők körében állítólag, de a jelenlegivel már sokkal jobban meg voltak elégedve. Bár szerintük még ez sem ösztönöz eléggé, hogy cserélgesd a tank színét war-ról war-ra.

2 Likes

Huha! Köszi az infót. Akkor várunk türelemmel, pedig ösztönözzön csak! :smiley: Very fast háborúban nem kellett sok, pillanatok alatt váltottunk lilára. :smiley:

1 Like

Hogyan értitek a színek szerinti wart mono csapatok lesznek jók ?

Amúgy a 3 közül a very fast sajna nem jön be mert nincs csak 4 * hőseim ebe esetleg ha gondoljatok és van valakinek ideje véleményt adni hogy érdemes le cserélni a jelenlegi csapatom team pover 4154 ( clarisa+2 boldtusk +18 Telluria+6 Vela+7 Posedion +7)
Very fast turnamentre pedig így jöne ki team power 3864 (Gullinbursti +15 Jott+7 Telluria +6 Rigard+12 Sumle +7 ) érdemes le cserélni?

  1. Mindig lesz egy adott szín ami körönként(húzásonként) bónuszt kap, pontosan nem emlékszem mennyi volt Betában, de kb +4% attack 4% manna regen. Ezt 20 korig kapod meg szóval a legvégén minden hos(védő/támadó) az adott színből ami “támogatva” van ,20X 4/4%bonuszt kaln (ha jól emlékszem) Egy szó mint száz érdemes telepakolni a defenset a támogatott színnel(legfőképpen a széleket , tanknál annyira nem jön ki a bónusz)
  2. Én rush attacknél mindig azt nézem , h ugyanolyan manatöltödés mellet kinek jobb a specialje,(vagy ha meg fordítjuk manna nélkül melyik képesség jobb/hasznosabb).
2 Likes

Nagy az öröm :blush:, bar Anchors ertekelese nem jo, de akkor is NAGY AZ ÖRÖM !!!

7 Likes

Azt a recefice mindenit! Nem tudom milyen Anchor értékelése, s tény, hogy defen, titánon nem nagy kunszt, de offensen nagyon brutális! A legnagyobb game changer, grat! :slight_smile:

2 Likes

Fentebb ezt írtam még anno a jelenleg még be nem vezetett Elemental Charge war típusról:

1 Like

Gratulálok hozzá !

Jaja, láttam róla videókat, hogy szépen tud fordítani kb. bukottnak látszó mérkőzéseket.

Cookie Settings