Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1)

Szia! Az egyes videókban alapvetően minden infó megtalálható, viszont kedves társunk, Mariamne készített róla külön threadet, amit ide kattintva elérhetsz: 🌟 Memento Challenge Events.
Itt szépen, képek formájában egy helyen van minden infó, ami az eventekkel kapcsolatos.
Hogy milyen hősökre van szükséged, illetve, hogy melyik az egyik leginkább kifizetődő összeállítás, arról bővebben beszélek itt: E&P HUN Hogy törjünk a csúcs.. felé :D 14. rész - YouTube, de dióhéjban azért itt is összefoglalom.

  • Mono pirosnak hívják az 5 fire (tűz) csapatot, ezek: Boldtusk, Falcon, Gormek, Lancelot, Scarlet. Ezt a csapatot majdnem mindig érdemes hozni, Teltoc és Avalon eventen különösen, hisz egyiknél minden szinten vannak zöld mobok, amikre extra sebzést tolsz, másiknál majdnem minden szinten, plusz Morgan (zöld boss).
  • Wukong egy olyan hős, ami szintén eléggé kifizetődő tud lenni, hisz a critical nagyon megkönnyítheti a dolgodat (ahogy meg is nehezítheti).
  • Kék hősöknél Kiril és Grimm (amiből jöhet több), ezen kívül Season 2-s Triton.
  • Lila hősöknél Tiburtus (amiből jöhet több).
  • Sárgáknál Jackalből ajánlott több is (nagyon gyors hős, s a yellow defense reduction miatt gyorsan kilő bárkit).

Igazából, hogy ezt a kérdést feltetted, érdemes lenne egy videót készítenem, ahol könnyebben ki tudnám fejteni, hogy mit, miért. Lehet ez lesz a következő vidi témája. Addig is, ha töltesz fel ide egy screenshotot a hőseidről, szívesen segítek, hogy szerintem min érdemes dolgoznod. :slight_smile: