Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1)

Gyerekek sajnos ma elmaradt a Quest pedig nagyon vártam…

Morloviára gondoslsz, mert azt ma nagyon jól beadta. Pont kell a traptools ameonnának, de még így is kell egy. Remélem, a karácsony event hoz egyet.

Halihó! Kééééészültööök az őrületre?! Már csak egy nap sem és kezdődik a karácsonyi szezon, adventi kalendárral, Télanyóval, Evelynnel és minden mással, mi szem szájnak ingere! Én már nagyon várom! :wink:
Az E&P istenek legyenek velünk, klánjainkkal és a magyar húzókkal! :slight_smile:

2 Likes

Hello, Ameonnaban erdemesnek tartod felhuzni? Nekem is van, de mar hetek ota gondolkozom rajta, hogy miert is lenne erdemes felhuzni. Neked mi szol mellette? :slight_smile:

A skillje nagyon ott van és egyedi. Ha ellövi akkor majdnem duplát sebez ami nagyon jó mindenhol, de lwginkább titánnál és eventeken. Illetve, ha ghost módban van akkor inmunis minden támadásra, vagyis ha ellótte a skillt akkor 6 körig nem tudják sebezni. Aki használja mindenki azt mindja hogy nagyon jó hős. Alig várom hogy bevethető legyen.

Az alapsebzés a kulcs, a legtöbb 5* hősnél is jóval több alapsebzéssel rendelkezik a szellemlány. New! All Updated Hero Rosters (including costumed heroes, trainer heroes and family bonuses) Ha itt megnézed, láthatod, hogy durván lepipálja a mezőnyt. Nekem még nincs meg sajnos, de a karácsonyi pull dömpingnél azt sem bánnám, ha kettő jönne belőle, biztos felhúznám mindkettőt. Jelentősen megkönnyíteni AW-ken a Guineverek elleni küzdelmeket. :slight_smile:

Megjött megjött amire vártunk :wink:

1 Like

Kezdődjék a december! :slight_smile:

6 Likes

Gratulálok kis barátom a havi hőshőz :wink:

1 Like

Sziasztok, valaki le tudná írni nekem, hogy a battle items-ek közül az antidotes mire jó és mikor érdemes bevetni? Előre is köszi :slight_smile:

Szia! Az antidotes semlegesít minden negatív effektust, amit a titántól, bossoktól kapsz. Ilyen pl. a páncélcsökkentés, redukált sebzés, esetleg blind (vakítás) stb. Ebből kifolyólag majdnem minden titánon kötelező behozni, hacsak nem tudod ellensúlyozni jóval erősebb harci eszközökkel.

Elhangzott már kérésnek, úgyhogy hamarosan készül videó a harci eszközökről is. :slight_smile:

2 Likes

Sziasztok, van esetleg infó arról, hogy várható e olyan jellegű event, mint a teltoc volt, decemberben? Ha nem akkor mikor? Továbbá érdekelne, hogy milyen színű lesz?

Avalon lesz, jövő hét csütörtökön. Nem győzöm majd venni a zászlókat.

Köszönöm. És Avalon milyen színű?

1 Like

Köszönöm szépen, jól néz ki :slight_smile:

Kis barátom várjuk a videót :wink:

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van két őt csillagos lila hősöm domitia és sartana melyiket érdemesen felhúzni mert melete meg van meg panther is

Egy szavazat Sartanára, gyors mana, jó sniper.

Hát igen, elsőként mindenképp Sartanára szavazok én is. Aztán jöhet Domitia, ha meglesz rá a hozzávaló, s nem jön jobb lila. :slight_smile: