Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő


#180

Gyerekek sajnos ma elmaradt a Quest pedig nagyon vártam…


#181

Morloviára gondoslsz, mert azt ma nagyon jól beadta. Pont kell a traptools ameonnának, de még így is kell egy. Remélem, a karácsony event hoz egyet.


#182

Halihó! Kééééészültööök az őrületre?! Már csak egy nap sem és kezdődik a karácsonyi szezon, adventi kalendárral, Télanyóval, Evelynnel és minden mással, mi szem szájnak ingere! Én már nagyon várom! :wink:
Az E&P istenek legyenek velünk, klánjainkkal és a magyar húzókkal! :slight_smile:


#183

Hello, Ameonnaban erdemesnek tartod felhuzni? Nekem is van, de mar hetek ota gondolkozom rajta, hogy miert is lenne erdemes felhuzni. Neked mi szol mellette? :slight_smile:


#184

A skillje nagyon ott van és egyedi. Ha ellövi akkor majdnem duplát sebez ami nagyon jó mindenhol, de lwginkább ■■■ánnál és eventeken. Illetve, ha ghost módban van akkor inmunis minden támadásra, vagyis ha ellótte a skillt akkor 6 körig nem tudják sebezni. Aki használja mindenki azt mindja hogy nagyon jó hős. Alig várom hogy bevethető legyen.


#185

Az alapsebzés a kulcs, a legtöbb 5* hősnél is jóval több alapsebzéssel rendelkezik a szellemlány. New! All Updated Hero Rosters Ha itt megnézed, láthatod, hogy durván lepipálja a mezőnyt. Nekem még nincs meg sajnos, de a karácsonyi pull dömpingnél azt sem bánnám, ha kettő jönne belőle, biztos felhúznám mindkettőt. Jelentősen megkönnyíteni AW-ken a Guineverek elleni küzdelmeket. :slight_smile:


#186

Megjött megjött amire vártunk :wink:


#187

Kezdődjék a december! :slight_smile:


#188

Gratulálok kis barátom a havi hőshőz :wink:


#189

Sziasztok, valaki le tudná írni nekem, hogy a battle items-ek közül az antidotes mire jó és mikor érdemes bevetni? Előre is köszi :slight_smile:


#190

Szia! Az antidotes semlegesít minden negatív effektust, amit a ■■■ántól, bossoktól kapsz. Ilyen pl. a páncélcsökkentés, redukált sebzés, esetleg blind (vakítás) stb. Ebből kifolyólag majdnem minden ■■■ánon kötelező behozni, hacsak nem tudod ellensúlyozni jóval erősebb harci eszközökkel.

Elhangzott már kérésnek, úgyhogy hamarosan készül videó a harci eszközökről is. :slight_smile:


#191

Sziasztok, van esetleg infó arról, hogy várható e olyan jellegű event, mint a teltoc volt, decemberben? Ha nem akkor mikor? Továbbá érdekelne, hogy milyen színű lesz?


#192

Avalon lesz, jövő hét csütörtökön. Nem győzöm majd venni a zászlókat.


#193

Köszönöm. És Avalon milyen színű?


#194


#195

Köszönöm szépen, jól néz ki :slight_smile:


#196

Kis barátom várjuk a videót :wink:


#197

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van két őt csillagos lila hősöm domitia és sartana melyiket érdemesen felhúzni mert melete meg van meg panther is


#198

Egy szavazat Sartanára, gyors mana, jó sniper.


#199

Hát igen, elsőként mindenképp Sartanára szavazok én is. Aztán jöhet Domitia, ha meglesz rá a hozzávaló, s nem jön jobb lila. :slight_smile: