Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő

Hejhó! Biza’ rá ám! Sőt még az is lehet, hogy egy kora reggeli, azaz kávé melletti streamként, hogy még izgalmasabb legyen! Nem is tudom mikor húztam nagyobbat utoljára, s itt van 45 token figyelőben, plusz Morlovia. Megint jó kis adag türelemre volt szükség ezt kivárni! :smiley:
Nekem személy szerint mindenképpen megéri, több indokom is van rá, de akkor minderről majd holnap beszélek! :wink:

1 Like

Oké. Meggyöztél. Rárepülök akkor. :smiley:

Szia !

A mai videódban említetted Alkashardokat, és azt, hogy lehet őket kombinálni.
Találtam egy képet arról, hogy mi lesz ha eléred a 10 000 darabot belőle:

Ha jól értem csak 1 választható összesen és nem tipusonként.
Szóval nem sok mindent kapsz belőlük.

Szia Kerberusz

Csodaország eseményen melyik 3 csillagos hősökkel érdemes indulni?

Szia! Köszi a képet! Szerintem nem választható, s arra lennék kíváncsi, hogy mit takarnak a kis kérdőjelek. Azt gyanítom csak a képből kiindulva, hogy véletlenül megkapod valamelyiket, s amennyiben ez így van, akkor egész biztos, hogy a 4* asc. matra lesz majd kb. 1% esély a játékból kiindulva.

Huha @bea ez annyira nem testhezálló kérdés nekem, mivel abban soha nem indultam komolyabb eredményért. Attól függ mit szeretnél elérni, mert ha “csak egy jobb helyet” akkor a rare szint (3*) a legkevésbé specifikus. Nagy sebzésű 3* mono, Wonderland igényeit kielégítve. :slight_smile:

A 6 ajánlat közül csak és kizárólag egyet lehet választani. A kis kérdőjelek valószínűleg csak a flavor textet mutatják (a kis magyarázó szöveg vagy leírás a tárgyaknak, fogalmam sincs magyarul ezt hogy szokás hívni). A 6 ajánlat viszonylag véletlenszerű, de 3 csoport van benne mindig, 2x Ascension material (1x 4* és 3x 3*), 50-50 emblem és 30-30 battle item, ezeket minden beváltáskor újra sorsolja a rendszer.

Az egyik fórum témában viszonylag részletesen kivesézték a béta infók után a kiadott verziót is, beszúrok hozzá egy linket. Röviden tömören a vélemények egyöntetűek, senkinek sem tetszik mert nem éri meg az egész csak nagyon specifikus helyzetekben, amibe nem valószínű hogy az átlag játékos valaha kerülni is fog. Ráadásul még akkor sem költséghatékony mert nagyon drágák azok a transzmutációk amiből értelmes dolgot lehet kapni. Alkashardot gyűjteni meg kész örökkévalóság.

Fórum téma

1 Like

Köszi az infót, Csoki! Én azt tartom leginkább szomorúnak, mikor az embert már annyiszor megszopatták, hogy anélkül is ki tudod következtetni, hogy nem éri meg, hogy tudnád a pontos részleteket. :smiley:
Kár, hogy ezt is elszúrták. :confused:

Sziasztok. Szia Kerberusz. :slightly_smiling_face: Eventen mennyi esély van fast manás három csillagos szivárvány csapattal eredményesnek lenni? Nagyon esélytelen? :slightly_smiling_face:

Mit jelent az eredményesség nálad? Pl, ha top 1000 be akarsz kerülni akkor az felejtős. Meg attól függetlenül hogy fastos valami nem biztos hogy jó az adott dologra. Kék illetve piros színek lehetnek nyerők alizos eventen. Én kékkel próbálkozok makj. A Queen ellen kell a komoly haderő.

1 Like

Ubul tökéletesen megfogalmazta. :slight_smile:

Sziasztok. Ujabb valasztas elott vagyok. Toth-amun vagy sartana? 1 seshatom mar fel van huzva.toth amun mellett még az szól, hogy 7-esre fel tudom talentelni, sartanara viszont 0 talentem lenne. Koszi

Teljesen egyet értek veled sajnos. Ez az egész transzmutáció és alchemy lab egy olyan dolog amiért nagyon sokáig könyörögtek a játékosok, aztán kaptak egy ilyen rakás … Pedig nagyon nagy potenciál lenne benne. A jelenlegi formában kb annyira lehet használni hogy egy rakás 2* battle itemet 3*ra váltson az ember (saját tapasztalatom és helyzetem alapján), és valószínűleg jól is gondolom mert ez az első szint ahol már gyémántot is kell használni ha jól emlékszem.

Nagyon nem értem a fejlesztőket, például az Atlantis hétvége egy teljesen jó ötlet volt aminek mindenki örült de már azt is megrövidítették 4 napról 3ra. Ugyan így a raid tournament ahol először még tök jó jutalmak voltak azoknak is akik a top1%on kívül vannak, de most ha kiesel 75 gyémántot fizetsz azért hogy feljebb kerülj egy kicsit és 1 helyett talán 2 sima ezüst hero tokent kapj.

Aztán most is amennyi minden be van már harangozva, a hero academy, a jelmezek meg a path of Valor event… Hát őszintén szólva nem tudom hogy reménykedni kéne vagy félni tőle.

Hááát, nehéz, mert talentekkel kiegyenlítődik kb. a kettő. Sartana alap sniper, Toth nem, viszont tankosság előnye lehet főleg talentekkel. Nincs egyértelmű válaszom. :slight_smile:

@Csoki úgy-úgy, ám mégis azt mondom… csak pozitívan! :stuck_out_tongue: :wink: (Legalábbis amíg ki nem jönnek.) :smiley:

1 Like

Halihó!

Átkreáltam az event pontokat, mert a múltkori rendkívül ronda lett. Ez jó távpontot adhat azoknak, akiket érdekel a dolog. Következők is jönnek majd, s Teltoc előtt kreálok egy olyat is, amiben összegzem a négy hónap addigi eredményeit.

3 Likes

Halihó! Kis segítség kellene troop leveling ügyében.Létezik olyan táblázat vagy bármi nemű iromány amelyből kiolvasható,hogy melyik level-nél mi fog növekedni? Értem itt pl. hogy 4 csillis lvl 10-ről 11-re uppolásánál az atk,a def,a manareg,vagy mi fog növekedni? Köszi a válaszokat ,Rooky

Hali! Egész véletlenül Kerberusz ilyet is készített. :slight_smile:

1 Like

Szuper köszi szépen!

1 Like

Sziasztok,

Arra nezve van valakinek informacioja, hogy ugyanazon a szerveren miert nem egyforma ajanlatokat kinal fel a jatek?
Vagy szerveren belul is napokat keshet?

Koszi elore is

Horund

1 Like

Mire gondolsz? A tökös ajánlatok?

1 Like

Nem a special offerekre, mint a Deal is szokott lenni. Tegnap elott kapott az egyik jatekos egy egynapos Liannaval femjelzett ajanlatot, mar nem emlekszem a nevere, de csinalt rola kepernyo fotot. 24 oras ajanlat volt, amit a jobb oldalra szokott a képernyőn rakni a jatek. Tegnap mar le is jart neki, de pl en nem kaptam ilyen ajanlatot, holott mindketten a HU szerveren vagyunk.

1 Like

Cookie Settings