Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő

Csapatunk megfogyatkozott viszont nem minden változás rossz.
Magunkhoz hasonló AKTÍV játékosokat keresünk hogy máskor is hasonló war győzelmet arathassunk.
Szívesen várjuk kisebb csapatok jelentkezését is akik esetleg csatlakoznának hozzánk csoportosan.
Illetve olyanokét is akik a saját csapatukkal nincsennek megelégedve (pl ha költesz a játékra és ugy érzed a csapatod inkáb hátráltat a fejlődésbe mint segitene)

Másnaposok HUN

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
Milyen feltételek mellett tudom az “Allience” menüben a “War” menüpontot használni.
Elképzelhető, hogy olyan kezdetleges a kérdés amilyen én vagyok. :wink:
Azért próbálok fejlődni.
Köszönöm.

Szia! Hát először is szövetségben kell lenned. Ha ez megvan, és be is vagy jelentkezve a háborúba (opt in, kicsi négyzet (check box)), akkor automatikusan tudod használni, amint jön az Alliance Wars (szövetségi háború).

Köszönöm.
Még annyit, hogy a csoportban írták kell 30 heroes… ez valós lenne?

Hát ha nem kezdő csapatba jelentkeznél, akkor igen, ott kérik a 6 ütőképes csapatot, pont a harc miatt, hogy fizikailag tudj mivel bemenni, pontot szerezni. 4*-ból megléphető ez a mennyiség adott idő alatt, ha komolyabban tolod. Ugyanakkor számtalan kisebb, kezdőbb klán is van, ahol még 3*-okkal is harcolnak.
Sőt, valamikor még én is toltam AW-ben 3*-okkal. :slight_smile:

Hali! Elkészült Grazul hőselemzése:


Itt pedig az összes status ailment, amit a vidiben kapásból nem találtam, viszont itt gyönyörűen láthatók.
Első oszlop a buffokat mutatja, második pedig a rontásokat, átkokat (status ailments) - ezek ellen mind véd Grazul!

3 Likes

Köszi a válaszokat.
Még talán annyit… bár ez inkább csak óhaj-sóhaj…
a “Training Camp” milyen szinten kezd adni 3* illetve 4*-os Heroes-t…
és szerinted melyik az esélyes menüpont erre?
Mégegyszer köszi!

Igaz angolul van, de a táblázatból megérted a választ.

TC12 csak 3*
TC13 3" vagy 4*
TC20 3* vagy 4* vagy 5

A szövegben vannak százalékok mennyi esélyed van rá, hogy melyiket kapod meg, és lista ahol mutatják mit lehet elérni ha szerencsés vagy.

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy Onatelt v Poseidont érdemes felhúzni? Csak egyre van lehetőségem. Van maxos Leonidas-om is.

Én poseidonra szavaznék!

1 Like

Sziasztok,

anno a tournament megjelenésekor Kerberusz említette, hogy lehet cél a tökéletes tournament elérése. Nekem most összejött :slight_smile: 25 győzelem, védő csapat nem kapott ki egyszer sem (igaz, csak 3 támadást kaptam), végig grade A. Ez a 15.helyre volt elég, igazából én nem tudtam volna semmi többet tenni, hogy előrébb végezzek. Kis fricska a dologban, hogy a loot siralmas, 10 barbár embléma és egy orb, ennyi :frowning: Ettől függetlenül a bakancslistán ez kipipálva :slight_smile:

2 Likes

Sziasztok! Létezik magyar nyelvű “beginners guide”, hogy ne kelljen nulláról elkezdenem, illetve angolból fordítanom? Előre is köszi az infókat! :slight_smile:

Hirtelen ezt dobtam össze, használjátok egészséggel! :slight_smile: Ha van javaslatotok, szívesen veszem. A cél az volt, hogy könnyen áttekinthető és olvasható legyen, ne legyen benne túl sok infó, amibe “belefullad” egy kezdő. Elég ellátni csak az első hetekben fontos infókkal, aztán vagy beszippantja a játék, vagy nem. :slight_smile:

TANÁCSOK A KEZDETEKHEZ

FEJLŐDÉS

 • Készülj fel rá, hogy ebben a játékban hosszú távon kell gondolkodni. Hónapok fognak eltelni, mire lesz ütőképes hősöd, illetve csapatod. Gyűjtögess, ne pazarolj, ne tégy meggondolatlan lépéseket, mindig kérd ki a tapasztaltabbak véleményét!
 • Ha teheted, és megtetszett a játék, vedd meg a 30 napos VIP PASS-t. Gyorsabban tudsz fejlődni általa és támogatod a fejlesztőket.
 • Előbb-utóbb minden elérhető ebben a játékban, nem feltétlenül kell pénzt költened.
 • Bármilyen kérdésed van, nyugodtan tedd fel! Használd a facebook csoportba feltöltött anyagokat, fórumozz, olvass a játék után, nézzed Kerberusz videóit!

GYÉMÁNTOK

 • Gyűjtsd őket, DAILY SUMMON szekcióban SOHA ne használd el!
 • Érdemes 1600-at egyben elhasználni az EPIC TROOP SUMMON, vagy 2600-at az EPIC, ELEMENTAL vagy az EVENT SUMMON szekciókban.

VÁROS

 • Fejlesszed folyamatosan a STRONGHOLD épületet, az egyik TRAINING CAMP-et, az egyik FORGE-t, illetve a sonka illetve vas tárolókat és gyártókat olyan mértékben, hogy elég nyersanyagot tudjanak tárolni a következő stronghold fejlesztéshez.

TÉRKÉP

 • Ne siettesd a haladást, ha valamelyik pálya nem sikerül, térj vissza rá később, amikor már erősebbek a hőseid, és majdnem biztosan sikerrel jársz, így nem pazarolsz “world energy”-t.
 • Üssed a korábbi pályákat, amik jól adják a “loot”-ot. (kérdezz) Ha már elég erősek a hőseid egy-egy pályához, használd a jobb felső sarokban az “előre pörgetés” jelet. “Auto loot ticket”-et ott érdemes használni, amely pályákat már megcsináltál, de nagyon nehezen, viszont jó “loot”-ot ad.

HŐSÖK

 • BANE nevű hőst tartsd meg az elején, és fejlesszed. Ez az egyik legjobb 3*-os hős!
 • Ha korai időszakban jutsz 4* vagy 5*-os hősökhöz, ne siettesd a fejlesztésüket. Először legyen egy ütőképes 3*-os csapatod. Később, ha már lesz több 4* vagy 5*-os hősöd, el tudod dönteni a csapattársak segítségével, melyiket fejlesszed. Nagyon ritkán ad a játék olyan eszközöket, amelyekkel 4-5*-os hősök fejleszthetők, így jól meg kell gondolni, mire használód el a nyersanyagot.
 • Egyszerre csak egy hőst fejlessz, és minden esetben 10 darab 1-2*-ost használ fejlesztésre, így nagyobb eséllyel fog emelkedni a speciális képességi szintje (“LEVEL: 1/8”). A későbbiekben ez fontos lesz. (Talent Grid)

T.I.T.ÁN

 • Az elején még nagyon erősnek fog tűnni, de ne add fel, idővel nagyobbat fogsz majd sebezni rajta. ■■■ánon jól mérhető a fejlődésed, ahogy egyre több és több pontot tudsz majd szerezni a támadásakor.

WAR

 • Egy hőst csak egyszer tudsz bevinni egy csatába. 6 war zászlót tudsz elhasználni, ez 6 csatát jelent, így 6x5=30 hősre lesz szükséged, ha mind a 6 zászlót el akarod használni.
 • A war idején tartogasd a 2*-os hősöket, ne használd el fejlesztésre, csak miután már elhasználtad őket a war-ban.

Poseidon! :slight_smile:

@Horund hohó pajti! Igen, láttalak! Nem semmi! :)) Gratula hozzá! Én 24 wint hoztam össze, a 25.nél Kiril élte túl kb. 10 HP-vel, húúú, de morgolódtam, viszont a defensem az nem szuperált szuperül… Azt gondoltam volna, hogy a perfect tournament soha nem jön össze, erre fel már be is húztad, nagyon király, gratula még1x! :+1: :slight_smile:

1 Like

Köszönöm, én sem gondoltam volna :slight_smile: Hajrá Mindenki, a klub megnyílt, lehet csatlakozni :wink:

2 Likes

Sziasztok, ez komoly? Két csillagos tournament? Hát ez elég szánalmas… Még egy játékra nem költő kezdő játékos is max 1-2 hónap alatt átlépi a kettes hősöket. Vagy ezzel valami unikumot kívántak behozni? Nekem inkább gagyi…

Én elkezdtem összerakni egy csapatot! Reggere összejön. Szerintem jópofa amúgy. Kicsiknekk ad esélyt, a nagyok meg vagy húznak csapatot vagy nem játszakan. Végre van valami változatosság.

 • Ha teheted, és megtetszett a játék, vedd meg a 30 napos VIP PASS-t. Gyorsabban tudsz fejlődni általa és támogatod a fejlesztőket.
 • Előbb-utóbb minden elérhető ebben a játékban, nem feltétlenül kell pénzt költened.

Számomra ez így egymás után leírva elég furcsán hangzik. Talán ha fordított lenne a sorrend akkor jobban el tudnám fogadni. Sokan hangoztatják, hogy előbb - utóbb minden elérhető lesz, de valahogy mindig az a vége, hogy fizess ha fejlődni szeretnél. Gyorsan fejlődni minek, ráadásul nincs a játékban annyi fejlesztés ami változatossá tenné, hogy fizessek érte. Így szerintem jobb ha türelmes vagy és nem költesz rá (persze ha van pénzed azt kezdesz vele amit akarsz, csak meg ne bánd).

A másik ami egy kicsit foglalkoztat, hogy általános dolgokat több helyen is lehet olvasni (magyarul és angolul, esetleg angolt google fordítóval). Viszont nem sok helyen olvasni arról, hogy milyen konkrét 2* és 3* csapatot érdemes összeállítani támadó és védő csapatként.
A két csillagos csapat már az elején korlátlanul elérhető TC 12-13 után pedig jönnek a három csillagos hősök. Hiába a segítség 4* és 5* hősöknél ha már 2* és 3* csillagos hősökkel “izomból” tolja a játékos és bízik a győzelemben és nem tudásból állítja össze a kezdő kis szintű csapatot.
Ha segíteni szeretnétek kezdőknek akkor célszerű lenne névvel összeállítani két-három támadó csapatot és 1-2 védő csapatot 2* és külön 3* hősökből.
Lehet, nagy kérés azoktól akik már sokkal erősebb hősökkel játszanak, de ezek is legalább annyira segítenének a kezdőknek, mint amiket itt összeszedtél.

Remélem nem haragszol a szavakért, de kezdőként (még most is az vagyok) végig olvastam az összes hozzászólást, megnéztem az összes videót ami ehhez a kérdéshez kapcsolódhat és nem igazán találtam olyat ami a kezdőknek nagy segítség lett volna. Nagy részt 4* és 5* hősökkel játszóknak szólnak az információk (kezdőknek ebből nem sok van).
Amiket összeírtál arra előbb utóbb mindenki rájön aki hosszabb távon gondolkodik, aki csak poénból játszik “mert másnál is látta” az nem biztos, hogy foglalkozik vele ilyen mélyen.

Sziasztok,

Kb 1 hete kezdtem játszani, kicsit elakadtam, a hősöket fejleszteném, de vannak amik beragadtak a Tournament Defense Team-be, és nem tudom őket felhasználni. Próbálkoztam mindennel, hogy tudnám kivenni őket onnan, hogy felhasználhassam őket fejlesztésre? Köszi!

Szia! Nem hiszem, hogy ki tudod venni őket, míg véget nem ér a tournament. Amint vége, felhasználhatóak lesznek.

Cookie Settings