Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1)

:smiley: :smiley: :smiley:

“A tudatlanság áldásos.” Cypher - Mátrix

1 Like

Hát, kezdjük a negatívumokkal amiket eddig tapasztaltunk: a váratlanul jófej, “lökött”, csapatmunkára építő társaságnak köszönhetően még többet kockulunk a játékkal amióta beléptünk :grimacing: :smile: Szóval ha valaki nem akar még jobban rákattanni a játékra akkor vigyázzon, addiktív társaság :smiley:
Azt hiszem ezzel a pozitívumokat is elkezdtem. :slight_smile: Szerencsére úgy érzem sikerült beilleszkednünk emberileg és játék-aktivitás tekintetében is. Ha valaki egy kellően aktív, fejlődőképes társaságba vágyna, 8* titanokkal, akkor csak ajánlani tudom a csatlakozást. :slight_smile:

Sziasztok
Dolgos Magyarok klán tagokat keres!
A nevünkböl adódóan munka mellett játszunk, aki nem tudja nyomni minden áldott percben a játékot, de azért minden nap aktiv tud lenni pár percre, azokat szívesen látjuk!
Aki nem tud a warban ott lenni, vagy nincs még 6 csapata az vegye ki a pipát, a t1tánt legalább 3x illik ütni de senkit nem zárunk ki ez miatt!
7★ t1tán-okkal küzdünk jól jönne a segítség. még van 7 hely a csapatban! Kis segítséggel tudunk feljebb is menni!
Van saját messenger csoportunk, ahol mehetnek a kérdések válaszok tippek trükkök érdekességek!
Belépés 1000kupa felett!

Már dobják a titánok ezeket a titan parts részeket, de még érdemben nem találtam leírást, hogy akkor most ezeket mire is lehet majd használni. Amit eddig leszűrtem, az az, hogy a hunters lodge-ban lesz majd rájuk szükség a különböző titán elleni tárgyak kifejlesztésében (amúgy lehet teljesen félrenéztem). Még csak most készítem a lv2 hunters lodge-ot, tehát egyelőre nem tudok érdemben nyilatkozni. Van aki már esetleg tudna némi infót csepegtetni ezzel kapcsolatban?

Én is még csak most fejlesztem a következő szintre a kajaraktáramat, mert az is kell hozzá (nem egyes szinten), hogy aztán ki tudjam fejleszteni a második tárgyat. Úgyhogy egyelőre passz.
Ami látszik, hogy titan banner: +50% sebzés, +50% defense 3 körig.

Ha eléggé lemész az oldalon akkor látszik,hogy mi mire jó (elvileg).

1 Like

Sziasztok,

a bennfenteseket kérdezném, lehet tudni róla, hogy a kalózokat mikor tervezik visszatenni a körforgásba, illetve, hogy a Kalóz hősöket beteszik e addig Atlantiszba? Ha jól emlékszem nemrégiben volt olyan terv is, hogy az egyes event hősök is adnak majd valamiféle család bónuszt, pont a kalózokkal volt ez posztolva, erre kiveszik őket teljesen… nem értem, hol az arany? (Szaffi)

Köszönöm szépen, megtaláltam. Tehát valóban akkor a titánrészek kellenek majd a további itemek készítéséhez a hunters lodge-ban.

Kerberusz! Reggel én is elkezdtem a kajaraktáram Lv2-re fejlesztését! :slight_smile:

1 Like

Sziasztok! Szummarium nevű csapatban ismét üresedés van, két dinamikusan fejlődő kollégát várunk szeretettel. :slight_smile: Kemény megkötések nincsenek: a beköszönőbe írj pár magyar szót, illetve 7 nap inaktivitás után búcsúzunk egymástól. Ugye nem vészes?! :wink:

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy találok-e valahol táblázatot,képet,ahol látszik, a grimforest esemény egyes pályáinak high scoreja rare szinten. Szeretném, összehasonlítani az eredményeimet. Köszi.

Ez engem is érdekelne!!!

Nincs igazán összefüggő összehasonlítás. Hébe-hóba el lehet csípni egy-egy eredményt, de az emberek leginkább tartogatják maguknak az infót. Post your Event Scores (Fables of Grimforest) - #4 by Kimi.Raikkonen Itt találtok pár táblát.

Egyelőre ennyi, de még jön a javítás!!! Remélem tudod használni. Nálam most a cél a top10

3 Likes

Szia, Jonnzy (és SubZ :D)
Látva a megnyerő kis klántárs toborzó kampányodat kedvem támadt Sátánfiókának állni :wink: ha még akad hely számomra, ééés a barátnőmnek, mivel ő is jönne :smiley:
A mostani klánunk se rossz, viszont kezdett egyre több lenni az inaktív tag (gondolom ráuntak a játékra) és igazából egy ideje fontolgajuk a váltást.
Kicsit akkor rólam/rólunk. Én több mint egy éve kezdtem el ezt az elsőre egész kis butácskának tűnő játékkal játszani :smiley: de azóta amikor van kis időm, tolom :smiley: jelenleg 44es szinten vagyok, 3950es deff team powerrel, és 2300as trophy-val. 5 fullra felhúzott 5csillagos hőssel (Ranvir az utolcsó poison darts-ra vár :smiley: Margaret meg még sokat kell várjon míg felhúzom… :)) ) ezen kívül 16 max-os 4csillagosom :slight_smile:
A barátnőm alig féléve játszik, de azt aktívan ;D 29es szint, 3100 Team power, és 1400 trófea :slight_smile:
Ha van két helyetek számunkra, mi szívesen csatlakoznánk ^^ Botond, és ManoooSziissz

3 Likes

Sziasztok. Gyertek, nyugodtan, szívesen látunk - játékban ha rákerestek klánra (Sátánfiókák) és küldtök jelentkezést elfogadjuk :slight_smile:

1 Like

Sziasztok.

Szeretnék meghívni minél több játékost a magyar discord szerverre.
Nálunk hasonlóképp kikerülnek a hírek, fontos információk a játékkal kapcsolatban.

Belépés:

Sziasztok,

Kerberusz legutóbb is megfogadtam amit írtál, lila monoba Panthert maxoltam, itt kire voksolnál? Hel vagy Seshat? Ahogy írtam fb-n is védekezni nem használom egyiket sem egyelőre és a végén majd Sartanat kivéve bekerül mindkettő. Én is arra hajlok, amit fb-n írtak a többiek, hogy Hel, de érdekelne a véleményed (véleményetek) Eddig 3/70-es Hellel használtam a monot, nagyon halálos (%-ot nem tudok írni, de viszonylag keveset veszítek sárga tank ellen). empires empires

Szia Horund! Én is azt mondanám, hogy Hel. Panther + Kage / Sartana amúgy is kivesz bárkit, így Helnek nagyobb stratégiai hasznát érzem. Üdv Balcsiról! :wink:

3 Likes

Köszönöm, akkor többségi szavazással Hel a befutó :slight_smile: jó nyaralást :wink:

Szisztok a jatekot at lehet e teni masik email cimer es ha igen hogy van a lepes menete