Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1)

Ládákból, titánból, videóból, warból, eventekből, questekből, sok idő lesz míg beszerzed

1 Like

Szia! Én személy szerint a mana regen troopokat kedvelem jobban, ennek oka nagyon egyszerű - konkrét, technikai hasznuk van a critesekkel szemben. Ezalatt pedig azt értem, hogyha van egy nagyon gyors manatöltődésű hősöd, akkor az egy csempe spórolás (már) lvl11-nél bejön a képbe, és ezt aktívan kihasználhatod. Ezzel szemben a crit. az tőled független, passzív tényező marad mindig.

Ami egész biztos, hogy egyik sem “erősebb” a másiknál. Szituációfüggő, de ha mindenáron rá akarnánk húzni valamit, akkor azt mondanám, hogy offensive raid esetében (sima, AW, heti raid) a mana regenes troop érvényesül jobban. Ami pedig defensíve jellegű csapatokat érinti (defense teamek az előbb említetteknél), valamint az eventeknél a critesek a hasznosabbak.

@Dotty007 szia! Ezek szerint frissebb játékos vagy. A 4* és 5* hősök felemelkedéséhez szükséges tárgyakat nem tudod direkt módon megszerezni, csak úgy, ha az Ubul által említett opciókat becsületesen csinálod, s általuk szép lassan kifarmolod. Ezek potyogása (is) teljesen véletlenszerű, úgyhogy az elején elég lassú folyamat, míg összejön.

1 Like

Köszi Ubul!
Akkor rekax és kivárom.

Köszi Kerb!
Igen viszonylag még friss vagyok. 25ös szintnél járok.

2 Likes

A titántámadás 10 (Murphy) szabálya:

  1. Ha a dög a képességéből adódóan visszaver egy színt, akkor abban az esetben veszed csak észre, amikor már késő.

  2. Gyémántot mindig csak abból a színből tudsz kirakni, ami épp hiányzik.

  3. Amelyik hősöd éppen betöltene, azt a monster azonnal kilövi.

  4. Ha sikerül Wu-kong képességét ellőnni, felkészülhetsz a véget nem érő miss-ekre.

  5. Ha sikerülne egy 3as zuhatagot a sárkány Crit-pontjába nyomni, akkor biztosan miss lesz az egyik és az egyből csúnyán megtorolja.

  6. Az 5-ös pont kamu, mert a gép sose enged 3as zuhatagot a Crit pontjára összerakni.

  7. Ha mégis sikerülne, akkor veszed észre, hogy már nem is ott van a Crit-pontja.

  8. A zöld lötyit csak akkor felejted ki a harci eszközök közül, amikor már rég kéne.

  9. Mindig olyan színű és erősségű titán jön, amilyenre pont nincs ideális csapatod

  10. És végül: ha mindenki betöltött és ellőhetnéd az 5 hősöd képességeit, akkor hirtelen kiírja, hogy VÉGE. :relieved:

10 Likes

Hello evribodri!

Jó hírek!
Végre itt egy kis hivatalos betekintő az új épületek grafikájáról, illetve, hogy megközelítőleg mikorra várhatóak!

A legelső épület, ami épp tetsztelési fázisban van, s hamarosan betör hozzánk nem más, mint a Hunter’s Lodge, azaz vadászház. Itt lehet majd farigcsálni különleges harci eszközöket, melyeket kimondottan titánok püfölésére szánnak. Erről már ejtettem szót az előzőekben, s az egyik vidieómban (ha valaki lemaradt volna).

Ha jól látom, egy 12* jeges mamut trófea már díszeleg is a bejárat felett. :smiley:
Ezen kívül jönnek a felturbózott (klasszikus) épületek és tárolók:

Ami már biztos, hogy 21-es szintű erőd szükségeltetik az épületek elérhetőségéhez, azaz legyetek résen, hogy rögvest nekiláthassatok a fejlesztésnek. Ehhez majdnem 4 db. maxos Iron Storage-re lesz szükségetek (ha valaki le lenne maradva, érdemes hát maxra húzni őket).

Ami eddig még kimaradt, azt írják, hogy az egész szövetség által használt szigonyok száma kihatással lesz a titán részek esési arányára (lootként).
Illetve egy újabb jó hír, a vadászház érkezáse a következő frissítéssel várható (version 22).

Az oly régóta kért és várt (és követelt) két legnagyszerűségesebb épület, az Alkémiai Labor és a Hős Akadémia már biztosan érkeznek. Bár még picit odébb vannak, ütemezés szerint nyár vége felé még több infót kapunk róluk, s még idén (lol?) érkezniük kéne. :smiley:

6 Likes

Már ideje volt valaminek.A kérdés az hogy az advanced training camp csak kinézetre változik vagy ad valami ujdonságot is?

Nekem dereng olyasmi, hogy troopot is lehet majd fejleszteni, de ennek valóságtartalmát nagyon óvatosan kezeljük. Mindenesetre jó lenne! :slight_smile:

Sziasztok
Van több olyan 3* hősöm is amit maxra felhúztam, de 8-ból csak 5-ig szintig jutott a képességben. Érdemes ezeket etetni, felmegy majd 8-ig? ( csak saját színűvel húztam :frowning:)

Szia! Etesd tovább saját színűvel. Négyszeres az esélye, ha már maxos a karaktered. Azaz pl. tíz darab 2* azonos színű etetőanyag esetén 80% esélyed van, hogy szintet lépjen. :wink:
Én saját magával szoktam etetni, ha ilyen akadt utóbbi időben. Az alapjáraton 25%, viszont maxon szorozzuk néggyel = 100% és rögtön szintet lép. Üdv

1 Like

10 db egy csillagos azonos szinüre 100%-ot irt nekem, most húztam fullra Baltazart

Sziasztok!

El is készült a hőselemzés! Aki kedvet kap, annak sok sikert! :slight_smile:

6 Likes

Gratula, nekem is kelleni fog Ranvír.
Sajnálom hogy annyira spéci a skillje, hogy raidben nem lesz valami jó.
Neked bal és jobb oldalon is ad gem vásárlási akciót? Nekem meg semmi sincs bent.
Vagy ez személyre szóló ajánlat?
Hoppsz meg van… fel kelett rakni az updatet hozzá.

1 Like

Köszi a videót hasznos volt! Beállok majd én is a félkarú rabló elé szerencsét próbálni :slight_smile: Kissé úgy fogalmaztál a videó alatt mintha már tudtad volna, hogy Ranvir milyen képességekkel rendelkezik. Vagy csak az elemental link számítható volt és abból már a többi képességtől függetlenül is várhatóan erős hotm-t vártál?

1 Like

Örülök, hogy hasznosnak találtad! Ami a jelenlegi ötös fogatot illeti, kiszámítható volt, hogy a sárga (lila ellenpár & titán miatt) erős lesz - erről beszéltem is a videóban, azonban ez csak apróság. Valóban tudtam róla. Már itt, fórumon, hivatalos formában is lehet olvasni a következő havi hősökről, itt: 🧪 The Beta Beat (v21) [NOW RELEASED] – Sharing the Big Picture on What's Going on in Beta (an experiment)
A szabály úgy szól, hogy beszélni lehet róluk, képet posztolni azonban nem. Végül is így oldották meg, mert így vagy úgy, de bétából mindig kiszárognak az infók idő előtt. :slight_smile:

Azt lehet tudni hogy mikor és milyen sorrendben ad rare questet a rendszer?

Kadilenről írnál egy kis ismertetőt? Miben áll a spec. képessége? Szégyellem, de nem bírom megfejteni, mire jó a kis sisak…

A sebzés mellett 3 kör erejéig 74%-os védelmet nyújt támadó spellek ellen. Azaz ahelyett, hogy egy Isarnia vagy Azlar ultimate lemészárolná a csapatod, épphogy csak megcsiklandoz.

Köszi a választ. Ki is próbáltam, védett is. Csak hát számomra nem volt egyből látható, mint más spec.-ek.

1 Like

Ilyesmire gondolsz?