Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1)

Te is csinálsz videókat? Hol lehet sasolni őket?

Nem csinálok. Csak a ládákat szoktam fölvenni. Plusz ha valamit érdekesnek találok. Most ezt az ötcsillagos táblát vettem fel, de nem tudom megosztani, mert Youtube-ra nem akartam fölrakni gif-ben meg 8 MB, az ide már sok, - 5 a korlát, valahová feldobom és belinkelem.

Köszi! 47-re dobta be. 50 húzás volt rá, szóval nem sokon múlott. Viszont jött 6 db Vlad és egy Valeria. :smiley:
Köszi az infót, ezt nem tudtam, hogy most jön vissza. Ez nagyon jó hír. Lehet sokan hiányolták. :slight_smile:

Jaa, várjál csak! Mikor is volt Grave? Úgy értettem, hogy Atlantiskor jönnek vissza, úgyhogy vissza fog valamikor, de most hirtelen elbizonytalanodtam, hogy az még season 1-es HotM-e. Ha nem, akkor egy hamar nem lesz. :slight_smile:

Jó kérdés, mert Alaise még beleesik a 12-be, míg Gravemaker már pont kicsúszik… :joy:
Szóval izgi! Ez hamarosan kiderül, viszont nagy szívás lenne. Itt van egyébként sorrendben az összes HotM:

2 Likes

@Kerberusz 4* vs 5*-ról volt már videó magyarul? Ha nem, hasznos lehet. Valami hasonló alapon mint ez:

Lehet az emlékeim megcsalnak, de Atlantisba kicsit össze-vissza emelik be a hősöket, nem? Van valami logika?
Ráadásul nincs is annyi HOTM mint amennyi Atlantis rész lesz.

Kerb, nálunk is lesz hálaadás kihívás, vagy csak az amcsinak jár? Facebukkon láttam, hogy reklámozzák.

@SilverDragonR mire gondolsz egészen pontosan? Hogy miért kell 4* hősöket húzni? Én annyira nem érzem ennek szükségességét. Kezdetben nagyon örül az ember a 4* hősnek, akkor húzza azt, aztán, ha befut 5*, húzza azt, ha egyáltalán van hozzá kellő anyaga, de szerintem ez elég gyorsan kialakul, mikor és mit érdemes. Aztán, ha van pár hős raktáron, akkor elkezdi megválogatni az ember mit húz stb. Nálam ez természetes folyamat volt.

@Mikike007 igen, eléggé logikátlanul hozzák be őket. ELső körben volt 1-7, aztán 3-5, legutóbb 2-8 (havi). Feltételezhetjük, szerintem, hogy 4. HotM-t behozzák, akkor Musashi biztos lesz. Ezen kívül Toth (6)? Vagy netán Zeline, Delilah (9, 10)? Passz.
Season 2-t pedig, ha felosztjuk 3 provinciánként, akkor 8 várható összességében, ami 16 HotM-t jelent. Ezek szerint vagy Khionáig visszahozzák a HotM-ket (szerintem ez a kevésbé valószínű), vagy a legnépszerűbbeket (ami legtöbb bevételt hozta mondjuk?) visszahozzák ismét. Ha én lennék a fejlesztő, az első 10-et játszatnám körbe, lévén Aeronnal és az elemental linkkel egy eléggé új fejezet kezdődött.

@Ubul, ami felkerült FB oldalra, az csak egy játék. Legközelebbi challenge event a karácsonyi, ami dec. közepétől várható valahogy. Jön 4 új, karácsonyi karakter. :wink:

Pedig most egy darabig nem akartam pullolni, de ha Gravemaker esetleg most vagy decemberben jön, akkor muszáj lesz. :slight_smile:
Jó lett a videó, gratulálok! :wink: Várom a következőt! Mikor jön a következő szezonális esemény? Van annak már dátuma? Csak a felkészülés miatt kérdem, mert én is komolyan rá akarok készülni a következőre.

Még valami, a videókat szerintem ide is embedelhetnéd, növelve a hozzászólások számát. :wink:

1 Like

Látod, ez lehet, hogy jó ötlet!

A karácsonyi eventről itt beszélek: E&P HUN Az én történetem 31. rész - YouTube, úgyhogy vagy lemaradtál róla :stuck_out_tongue: , vagy nem értem a kérdést.

A karácsonyi event az oké. Arról volt infóm, meg a hősökkel is tisztában vagyok.

Egy-két spanyol/orosz béta tesztelő nem annyira előzékeny mint Te. :slight_smile: Simán megosztanak nem publikus infókat is a csatornáikon. Bár ugye ez lehet szándékos szivárogtatás is, hogy mik a visszajelzések.

Nem arra céloztam, hanem a következő szezonális eventre. Az mikor jöhet
Vagy a karácsonyi esemény olyan event lesz mint Guardians of Teltoc, azaz három szinttel (rare, epic, legendary)?

Én azt hittem a karácsonyi a Halloween-es Return to Morlovia szerű lesz, hogy X pályán végig kell menni, két erősségi szinttel.

Hjaaa, akkor a megfogalmazás hibádzik. Szezonális (évszakos) eventen értsük a tavaszi (nyuszik), nyári (homok birodalom), őszi (helovín) és téli (karácsony) eventeket. Ez talán most annyiban lehet zavaró vagy furi, hogy nagyon gyorsan követi egymást az őszi és a téli event, de ez is olyan lesz, mint Victoros volt.
Ha a sima, havonta megrendezésre kerülő challenge eventre gondolsz, akkor annak dec. második csütörtökén kéne jönnie, mint mindig, s most Avalon következik. Hogy a hiányzó ötödik challenge event mikor jön, arról fogalmam sincs, még hír sincs ról, túl sok minden történik mostanság, biztos, hogy csak jövő éven fogják behozni. Mivel következő tavaszi event minden bizonnyal csak április környékén jön, ezért gyanítom, valamikor év első harmadában. Legalábbis szerintem akkorra esedékes.

1 Like

Sziasztok! Hogy tudok változtatni, ha háborúban spectator mode-ban vagyok?

Úgy hozta a sors, hogy csapatot kellett váltanom, úgy tudom ez is lehet az oka, hogy most nem tudok részt venni a háborúkban :frowning:

Folyamatban lévő háborúhoz nem lehet csatlakozni, valószínűleg későn kerültél az új csapatba. De a következő háborúban már ott leszel (ha nem opt-outoltál a háborúból).

Köszi, valóban később csatlakoztam a csapathoz.

Igen. Lehet, rosszul írtam. Elnézést. Arra gondoltam, a havi challenge eventre.
Bár most le sem esett, hogy az havonta jön, de tényleg. :slight_smile:
Arra ez a felkészülési idő kevés lesz. :frowning: Szerintem kell 2-3 hónap mire összejön a megfelelő matéria.
Nem baj, van idő addig is elemezni, tanulni.

Sziasztok!

Segítségre/tanácsra lenne szükségem. Jelenlegi def csapat így néz ki Gregorion (3/70) - Grimm - Cyprian - Rigard - Colen.
Időközben felhúztam Kirilt. Kérdés, hogy érdemes Grimm vagy Colen helyére betenni vagy inkább hagyjam így, mert elég 1 healer?

Tank szinét duplázni defence teamben kockázatos, egymás mellé téve pedig még könnyebbé teszi a támadó dolgát - 3 sárga karakterrel a támadó csapatban a tank és egy flank is kiüthető, ráadásul jobbára egyszerre.

Kiril akár tank is lehet, de szerintem sem kell két healer egy defence teambe.

Variációk Cyprian tankra (Colen flank mert lassu mana)
Rigard, Grimm, Cyp, Colen, Greg
Greg, Kiril, Cyp, Colen, Grimm

Vagy pl Grimm, Cyp, Kiril, Colen, Greg.

2 Likes