Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 1)

Szia Kerberusz. Tanácsodat kérem. Onatelnek szánom a wizard talentet. Alap A 618, D 815, H1437. Melyik irányba indulhak el? Támadó hős, de az alap defense magas. Ha a defenst tolom meg, a végén D929 lesz, mely mellett H1617. Jól betankosodik, viszont A csak 39 ponttal nő, 657. A talent wizardnál támadó. Ha attacka megyek, akkor a végén A747, D851, H1552. Így sem rossz tank, viszont az attackkal tudok mit kezdeni. Köszönöm a segírséged! Emi

Szia! Hát én úgy gondolkodnék, hogy ha defense csapatba szeretném mint tank, akkor szigorúan defense ágon talentelem. Ebben a pozícióban a támadás igazából elhanyagolható attribútum, hiszen az a cél, hogy minél szívósabb legyél, hogy lehetőleg el tudd használni a képességed, s hogy időt nyerj a többieknek. Vizsgálván Onatel képességét ez még többszörösen is igaz, hisz ha elsül 1. lassítja az ellen mannáját, 2. gyorsítja a sajátját esélyt adva egy újabb tüzelésre, 3. addig tart a debuffja, míg életben van. Egyszóval Onatellel nem igazán sebezni akarsz.

Ha nem tankolni szeretnél vele, s nagyon nincs támadó sárgád, ebből következően be szoktad vinni offenzív raidre, esetleg titánra, akkor érdemes csak elgondolkodni az attack ágon.
Ugyanakkor itt még azt is hozzátenném, ha én beviszem őt offenzív raidra, akkor leginkább úgy, mint támogatót / manipulátor harmadiknak, s ha már 3 kari bent van azonos színből, akkor az a plusz 100 dmg nem oszt, nem szoroz igazán.

Én az ilyen tanky karaktereket, ha talentelem, akkor tankos ágon, így maximalizálom a hatékonyságukat.

1 Like

Köszi Kerberusz. Difense irányában viszem el.

1 Like

Sziasztok!
Holnap indul a raid torna, és azt tapasztaltam, hogy a példa lootok minősége és milyensége igazán lezuhant ! Lehet tudni valamit erről, hogy miért veszik vissza ennyire … vagy a múltkori csak poén volt bevezető jelleggel amilyen jó lootokat lehetett kapni… :angry:


Üdv: renato_21

2 Likes

A nagy loot tiszavirág életű volt…köszi renato.

No szóval, ha valakit érdekel bővebben, akkor itt lehet olvasni a véleményeket a heti raid loot csökkenésével kapcsolatban.
Ahogy sejtettem is, azt írják ez átmeneti, míg (gondolom) tapasztalják ki a dolgokat, nehogy hasonló rage legyen, mint első körben az igazságtalan loot elosztást illetően. Bízzunk benne, hogy így is lesz! AW-nél is eltartott jó pár hétig, míg kiszűúrték a szemfüles csalókat / manipulátorokat. Gogo nice loot!

Sziasztok!
Nem tudjátok Teltok mikor lesz?

Csütörtökön délelőtt 9:00.

1 Like

Szóval egy kis helyzetjelentés. A jelenlegi patchhoz írt jegyzet:

New Improvements and Changes:

  • Az ellenfél nehézségi szintje, amelyikkel a támadó a Tournament elején szembenéz most már a védekező csapata erősségi szintjétől fog függni.
  • Ami a sorsolásokat illeti, fejlesztették a további egyenletes eloszlásokat.
  • Hangsályosabb lesz a nehézségi bónusz annak függvényében, hogy milyen nehéz ellenfelek ellen küzdötök.
  • Javították a bugot, ahol nem a szintednek megfelelő zsákmányt kaptad.
  • Amíg minden simán nem fog futni, visszább vettek zsákmány minőségéből / mennyiségéből.

UCLA & Dator távozásáról pedig azt hiszem majd egy videóban mesélek. Üdv!

3 Likes

Baromira semmitérő a loot, amit kaphatsz most… Elszomorító… de bízzunk benne, hogy csak átmeneti…

2 Likes

Én top 1%-kal pont ilyen loottt kaptam :D. Mindenből a legrosszabbat :D. Három troop token, 30 db talent és így tovább. 5 hónapja nem kapok damascus bladet, kénytelen voltam venni most már, mert állok a fejlesztésben. Egy jött februárban a questből, meg elvileg lesz még egy hónap végén, vagy jövő hónap elején.
Szóval a kérdés, az ha top 1%-kal ilyen lootot kaptam, akkor most milyet fogok :smiley:?

Az utolsó pont érdekelne. Olvastam ezzel kapcsolatban egy-két bejegyzést, de a konkrét személyektől semmit sem.
Mikor szeretnéd a videót? Élő lesz? Az elejéről mindig lemaradok. :slight_smile:
Be tudod állítani előre, hogy mikor ~ szeretnél kezdeni, így fel tudná mindenki venni az értesítést.

Már volt rá próbálkozás, de sajna, mivel mobillal tolom, bár youtube-n tudok küldetni értesítést, amikor elkezdem a streamet átvált másik csatornára, s aztán “cuccolhatok”, meg törölgethetek, úgyhogy nem annyira jó megoldás.
Ami azonban Datorékat illeti, a streamet nem láttam, viszont UCLA bejegyzését olvastam. Itt főleg 3 pontot nevez meg indokként.

  1. Béta teszterek nagy előnyben vannak / voltak a sima játékosokkal szemben, hiszen rájöhettek / begyakorolhatták a stratégiát, aztán sorban hozták a top spotokat.
  2. Az elite csapatoknak nincs kihívás, simán ölik a 12*-t titán anélkül, hogy kényszerpihenőre lenne szükségük, s még a legjobb lootot is kapják érte. Azaz érvényesül a kapitalizmus, gazdag még gazdagabb lesz, a csoró meg hát…
  3. A heti raiden történt “igazságtalanság”, hogy minden teljesen véletlenszerű volt, s azt hiszem megint páran megkerülték a rendszert, gyengébb csapatokat rakván be, őket támadták, ezáltal jobb helyen végeztek mint a nagy átlag stb.
    De személyes véleményem szerint ez már csak pont volt az i-re. Az első két pontnak ők elég gyakran hangot is adtak. Hát valahogy így néz ki a dolog.
3 Likes

Köszi a választ Kerb! A videós dolgot értem, és megértem.
A Dator és UCLA esete érdekes. Ezen még gondolkozom.

A videóban, ha ma szeretnéd, érdemes lenne kitérni a raid tournamentre. Ha jól értem a szabályokat akkor összeadódnak a támadó buffok. Damage növelés, critcal chance stb.? Mert akkor a három Meliam nagyon jó lesz. 100% crtical chance, ha mindhárom elsül :slight_smile: .

Sziasztok,

tapasztaltatok már olyat war-ban, hogy miután bementél valaki ellen egyszerűen kidobott a csatából 0-a ponttal? Ráadásul a hőseidet sem vette el csak a zászlót. A csapatunkban 2 percen belül két különböző emberrel is megesett. Minden hősük aktív, de csak 2 zászlójuk van.

Azóta már a war is leállt, így már értem, valami gondjuk akadt…

Az eheti raid margójára. @Mikike007 nem, valójában ugyanaz a szabály, mint war esetében, hogy egy buff +20%-nyi sebzést jelent.
Azaz mindenki törekedjen arra, hogy legyen egy maxos Meliája, Brienne-je, esetleg Gunnere - ezek elsülve 4 aktív buff = +80% sebzés. :slight_smile: Valahogy így kell érteni.

Köszi! A leírást balga módon nem olvastam el :smiley: Akkor ebben az esetben gyors hősöket viszek be.
Elvileg ehhez még Brienn vagy Namahage + sebzése hozzáadódik?
Pl.: Namahage kap plusz 45% sebzést, + ehhez még kap 25%-ot… a többi aktív buff után?

Lehet én értem félre, de nem úgy van, hogy bármilyen buff feltolja az attack-ot? Mindegy, hogy az adott buff attack-os-e vagy sem, ha kap egy buff-ot, akkor megy a +20%?

Egyelőre ez lenne a felállásom.
Karil, Oberon, Melia, Gill-ra, Brienne.
Mindegyik fullos, kivéve Brienne-t, mert neki csak 5-ös a skill-je, de holnapra feltolom 8-ra.