Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő

Szia Kerberusz. Tanácsodat kérem. Onatelnek szánom a wizard talentet. Alap A 618, D 815, H1437. Melyik irányba indulhak el? Támadó hős, de az alap defense magas. Ha a defenst tolom meg, a végén D929 lesz, mely mellett H1617. Jól betankosodik, viszont A csak 39 ponttal nő, 657. A talent wizardnál támadó. Ha attacka megyek, akkor a végén A747, D851, H1552. Így sem rossz tank, viszont az attackkal tudok mit kezdeni. Köszönöm a segírséged! Emi

Szia! Hát én úgy gondolkodnék, hogy ha defense csapatba szeretném mint tank, akkor szigorúan defense ágon talentelem. Ebben a pozícióban a támadás igazából elhanyagolható attribútum, hiszen az a cél, hogy minél szívósabb legyél, hogy lehetőleg el tudd használni a képességed, s hogy időt nyerj a többieknek. Vizsgálván Onatel képességét ez még többszörösen is igaz, hisz ha elsül 1. lassítja az ellen mannáját, 2. gyorsítja a sajátját esélyt adva egy újabb tüzelésre, 3. addig tart a debuffja, míg életben van. Egyszóval Onatellel nem igazán sebezni akarsz.

Ha nem tankolni szeretnél vele, s nagyon nincs támadó sárgád, ebből következően be szoktad vinni offenzív raidre, esetleg ■■■ánra, akkor érdemes csak elgondolkodni az attack ágon.
Ugyanakkor itt még azt is hozzátenném, ha én beviszem őt offenzív raidra, akkor leginkább úgy, mint támogatót / manipulátor harmadiknak, s ha már 3 kari bent van azonos színből, akkor az a plusz 100 dmg nem oszt, nem szoroz igazán.

Én az ilyen tanky karaktereket, ha talentelem, akkor tankos ágon, így maximalizálom a hatékonyságukat.

1 Like

Köszi Kerberusz. Difense irányában viszem el.

1 Like

Sziasztok!
Holnap indul a raid torna, és azt tapasztaltam, hogy a példa lootok minősége és milyensége igazán lezuhant ! Lehet tudni valamit erről, hogy miért veszik vissza ennyire … vagy a múltkori csak poén volt bevezető jelleggel amilyen jó lootokat lehetett kapni… :angry:


Üdv: renato_21

2 Likes

A nagy loot tiszavirág életű volt…köszi renato.

No szóval, ha valakit érdekel bővebben, akkor itt lehet olvasni a véleményeket a heti raid loot csökkenésével kapcsolatban.
Ahogy sejtettem is, azt írják ez átmeneti, míg (gondolom) tapasztalják ki a dolgokat, nehogy hasonló rage legyen, mint első körben az igazságtalan loot elosztást illetően. Bízzunk benne, hogy így is lesz! AW-nél is eltartott jó pár hétig, míg kiszűúrték a szemfüles csalókat / manipulátorokat. Gogo nice loot!

Sziasztok!
Nem tudjátok Teltok mikor lesz?

Csütörtökön délelőtt 9:00.

1 Like

Szóval egy kis helyzetjelentés. A jelenlegi patchhoz írt jegyzet:

New Improvements and Changes:

  • Az ellenfél nehézségi szintje, amelyikkel a támadó a Tournament elején szembenéz most már a védekező csapata erősségi szintjétől fog függni.
  • Ami a sorsolásokat illeti, fejlesztették a további egyenletes eloszlásokat.
  • Hangsályosabb lesz a nehézségi bónusz annak függvényében, hogy milyen nehéz ellenfelek ellen küzdötök.
  • Javították a bugot, ahol nem a szintednek megfelelő zsákmányt kaptad.
  • Amíg minden simán nem fog futni, visszább vettek zsákmány minőségéből / mennyiségéből.

UCLA & Dator távozásáról pedig azt hiszem majd egy videóban mesélek. Üdv!

3 Likes

Baromira semmitérő a loot, amit kaphatsz most… Elszomorító… de bízzunk benne, hogy csak átmeneti…

2 Likes

Én top 1%-kal pont ilyen loottt kaptam :D. Mindenből a legrosszabbat :D. Három troop token, 30 db talent és így tovább. 5 hónapja nem kapok damascus bladet, kénytelen voltam venni most már, mert állok a fejlesztésben. Egy jött februárban a questből, meg elvileg lesz még egy hónap végén, vagy jövő hónap elején.
Szóval a kérdés, az ha top 1%-kal ilyen lootot kaptam, akkor most milyet fogok :smiley:?

Az utolsó pont érdekelne. Olvastam ezzel kapcsolatban egy-két bejegyzést, de a konkrét személyektől semmit sem.
Mikor szeretnéd a videót? Élő lesz? Az elejéről mindig lemaradok. :slight_smile:
Be tudod állítani előre, hogy mikor ~ szeretnél kezdeni, így fel tudná mindenki venni az értesítést.

Már volt rá próbálkozás, de sajna, mivel mobillal tolom, bár youtube-n tudok küldetni értesítést, amikor elkezdem a streamet átvált másik csatornára, s aztán “cuccolhatok”, meg törölgethetek, úgyhogy nem annyira jó megoldás.
Ami azonban Datorékat illeti, a streamet nem láttam, viszont UCLA bejegyzését olvastam. Itt főleg 3 pontot nevez meg indokként.

  1. Béta teszterek nagy előnyben vannak / voltak a sima játékosokkal szemben, hiszen rájöhettek / begyakorolhatták a stratégiát, aztán sorban hozták a top spotokat.
  2. Az elite csapatoknak nincs kihívás, simán ölik a 12*-t ■■■án anélkül, hogy kényszerpihenőre lenne szükségük, s még a legjobb lootot is kapják érte. Azaz érvényesül a kapitalizmus, gazdag még gazdagabb lesz, a csoró meg hát…
  3. A heti raiden történt “igazságtalanság”, hogy minden teljesen véletlenszerű volt, s azt hiszem megint páran megkerülték a rendszert, gyengébb csapatokat rakván be, őket támadták, ezáltal jobb helyen végeztek mint a nagy átlag stb.
    De személyes véleményem szerint ez már csak pont volt az i-re. Az első két pontnak ők elég gyakran hangot is adtak. Hát valahogy így néz ki a dolog.
3 Likes

Köszi a választ Kerb! A videós dolgot értem, és megértem.
A Dator és UCLA esete érdekes. Ezen még gondolkozom.

A videóban, ha ma szeretnéd, érdemes lenne kitérni a raid tournamentre. Ha jól értem a szabályokat akkor összeadódnak a támadó buffok. Damage növelés, critcal chance stb.? Mert akkor a három Meliam nagyon jó lesz. 100% crtical chance, ha mindhárom elsül :slight_smile: .

Sziasztok,

tapasztaltatok már olyat war-ban, hogy miután bementél valaki ellen egyszerűen kidobott a csatából 0-a ponttal? Ráadásul a hőseidet sem vette el csak a zászlót. A csapatunkban 2 percen belül két különböző emberrel is megesett. Minden hősük aktív, de csak 2 zászlójuk van.

Azóta már a war is leállt, így már értem, valami gondjuk akadt…

Az eheti raid margójára. @Mikike007 nem, valójában ugyanaz a szabály, mint war esetében, hogy egy buff +20%-nyi sebzést jelent.
Azaz mindenki törekedjen arra, hogy legyen egy maxos Meliája, Brienne-je, esetleg Gunnere - ezek elsülve 4 aktív buff = +80% sebzés. :slight_smile: Valahogy így kell érteni.

Köszi! A leírást balga módon nem olvastam el :smiley: Akkor ebben az esetben gyors hősöket viszek be.
Elvileg ehhez még Brienn vagy Namahage + sebzése hozzáadódik?
Pl.: Namahage kap plusz 45% sebzést, + ehhez még kap 25%-ot… a többi aktív buff után?

Lehet én értem félre, de nem úgy van, hogy bármilyen buff feltolja az attack-ot? Mindegy, hogy az adott buff attack-os-e vagy sem, ha kap egy buff-ot, akkor megy a +20%?

Egyelőre ez lenne a felállásom.
Karil, Oberon, Melia, Gill-ra, Brienne.
Mindegyik fullos, kivéve Brienne-t, mert neki csak 5-ös a skill-je, de holnapra feltolom 8-ra.

Cookie Settings