Magyar (Hungarian) nyelvű kibeszélő (Part 2)

No hard feelings… :smiley:

Úgy valahogy. De most elengedem. Majd csak összejön. Vagy átgondolom, hogy hogyan lehetne más megközelítésben. Csak az a probléma, ha egyáltalán találok Hippot a defben, akkor amellet sorakoznak az Anne-k, Ogimák, Khufuk, Hathorok, Hypnosok, taunterek. Szóval kb. minden is bezavar, megakaszt vagy aláás.

2 Likes

Szia Kerberusz! Terveid szerint Anubisról fogsz videót készíteni? Örülnék neki, mert megkaptam.

2 Likes

Szia Athos! Ha minden igaz, holnap indul a vég a másodlagos limit breakkel. Ahhoz biztos lesz pár szavam, s akkor majd beszélünk Anubiszról is.

5 Likes

Igen, holnap indul…

Majd ha élesítik, akkor bedobom ide az Aether Power kiosztásról a képeket.
Lesz több változás is a kiosztásban a korábban kiszivárogtatottakhoz képest.

Illetve kiderült egy számomra is új információ.
Olyan Quest-eken és event-eken használva a kétszeresen LB-zett és maxolt hősöket, ahol több körös csata van (szóval kb a Convent Quest-en kívül minden Quest-nél) ott a “Aether Power”-ek minden kör elején aktiválásra kerülnek a megadott X körre.

2 Likes

Ne már… Hónapok óta várom a Magic Towert… Legutóbb úgy volt áprilisban az jön… Lehet tudni lesz-e még egyáltalán? :frowning:

2 Likes

Tower of Magic szerintem kizárólag azután lesz, hogy megérkeznek a Bétába az új hősök hozzá, de a pletykák szerint 10 db Magic hős design-ja készen van.
Szóval jó esély van rá, hogy az 57-es verzióban ezek egy része tesztelve lesz, így májusban talán már érkezik az 50 pályásra csökkentett Tower of Magic.

3 Likes

Két Béta teszter is készített ilyen képeket (Zartanis és Cap) az Aether Power kiosztásról.
Mindkettőt bedobom ide:

Zartanis képei

Cap képei

2 Likes

Tavern of Legends - mostani változat:

2 Likes

A játékon belül nincs mód arra, hogy meg tudd milyen buffot kap a hős, mielőtt rá pakolod a csomó nyersanyagot?

A max power view jó erre, hogy megnézzed, illetve a második LB előtt is látszik a kis ikon a Limit Break képernyőn.

Ezzel a dupla LB-vel egy csillagot hozzá lehet dobni a hősökhöz az LB nélküli hősökkel való összehasonlításban:

És Leonidas-on még ráadásul kosztüm bónusz is van, és így is csak 2-vel erősebb +20 talenttel mint Boldtusk szintén +20 talenttel.
Monjuk Boldtusk tulajdonságai alapján nem tudom hogy-hogy nem ő nyer, mert összességében jóval jobbak a tulajdonságai.
A -61-es támadást a +185 védelem és +107 életerő bőven ellensúlyozza.

Én a normál epic hero summonba néztem és a dupla kosztümös 4 csillagosak még betegebbek. itt van például kelil 1000 plusszos :smiley:
334209167_1405310096960576_8717562347282140889_n

1 Like

Igen, a dupla kosztümös és dupla LB-zet 4 csillagos hősök verik a kosztümön nélküli egy LB-s öt csillagos hősöket :slight_smile:

ha nehéz lesz összeszedni az alfa étereket, akkor belátható ideig úgyis csak egy hős lesz dupla LB-s, annak pedig valószínűleg a war tanknak kell lennie.

1 Like

valóban így van. azért ez elég kemény így főleg, ha még beleveszed a superior talent bónuszokat is hozzájuk.

1 Like

@PlayForFun a patch notes írja hogy lehet majd Videobol is kapni alpha aethert, hát az item már nem … az 56s verzió leírását cseszték el …. ?!

1 Like

Sztem ennek a játéknak kb itt a vége… sajnos

2 Likes

A Mystic Vision-ből sok minden jöhet (4 csillagos felemelkedés tárgy, stb…)
Azoknál sincsen kiíva a Mystic Vision, mint lehetséges forrás.
Szóval ez így rendben lehet.

1 Like

Ok köszi azt hittem magukat hugyozták szembe… :joy:

Mondjuk szerintem onnan kb 0 az esély rá :smiley:
A felsorolt három helyről sokkal jobb esélyünk lesz ilyeneket kapni.

Milyen szerencse, hogy éppen rare titánunk van, és szerdán nyilhat a War láda, viszont reggel elrontottam, mert 15 perccel a verzió váltás előtt nyitottam ki a lila ládát :smiley:

1 Like