Úgy valahogy. De most elengedem. Majd csak összejön. Vagy átgondolom, hogy hogyan lehetne más megközelítésben. Csak az a probléma, ha egyáltalán találok Hippot a defben, akkor amellet sorakoznak az Anne-k, Ogimák, Khufuk, Hathorok, Hypnosok, taunterek. Szóval kb. minden is bezavar, megakaszt vagy aláás.
Majd ha élesítik, akkor bedobom ide az Aether Power kiosztásról a képeket.
Lesz több változás is a kiosztásban a korábban kiszivárogtatottakhoz képest.
Illetve kiderült egy számomra is új információ.
Olyan Quest-eken és event-eken használva a kétszeresen LB-zett és maxolt hősöket, ahol több körös csata van (szóval kb a Convent Quest-en kívül minden Quest-nél) ott a “Aether Power”-ek minden kör elején aktiválásra kerülnek a megadott X körre.
Tower of Magic szerintem kizárólag azután lesz, hogy megérkeznek a Bétába az új hősök hozzá, de a pletykák szerint 10 db Magic hős design-ja készen van.
Szóval jó esély van rá, hogy az 57-es verzióban ezek egy része tesztelve lesz, így májusban talán már érkezik az 50 pályásra csökkentett Tower of Magic.
És Leonidas-on még ráadásul kosztüm bónusz is van, és így is csak 2-vel erősebb +20 talenttel mint Boldtusk szintén +20 talenttel.
Monjuk Boldtusk tulajdonságai alapján nem tudom hogy-hogy nem ő nyer, mert összességében jóval jobbak a tulajdonságai.
A -61-es támadást a +185 védelem és +107 életerő bőven ellensúlyozza.
ha nehéz lesz összeszedni az alfa étereket, akkor belátható ideig úgyis csak egy hős lesz dupla LB-s, annak pedig valószínűleg a war tanknak kell lennie.
A Mystic Vision-ből sok minden jöhet (4 csillagos felemelkedés tárgy, stb…)
Azoknál sincsen kiíva a Mystic Vision, mint lehetséges forrás.
Szóval ez így rendben lehet.
Mondjuk szerintem onnan kb 0 az esély rá
A felsorolt három helyről sokkal jobb esélyünk lesz ilyeneket kapni.
Milyen szerencse, hogy éppen rare titánunk van, és szerdán nyilhat a War láda, viszont reggel elrontottam, mert 15 perccel a verzió váltás előtt nyitottam ki a lila ládát