Az a Sakál kosztüm ide is beköszönt, először örültem, aztán elolvastam mit tud😢
De az alap további feltuningolására megfelelő.
Ráadásul 5/5/10/5%-os a kosztüm bónusz nem úgy mint a Season 2/3 három-négy csillagos kosztümöknél
Köszi! Nagyon jófejek vagytok! Egészen elképesztő, még mindig hogy tudok örülni ennek a kis…
1 óráig ütötem a displayt, most már maxos, max. talent. Teszteltem, jön a chill zenés betekintő vidi, aztán elemzős.
Úgy látom, offense-n egyáltalán nem imba, sőt. Ami jó hír! Kevesebb esély a nerfre. Ugyanakkor defen kb. összehasonlíthatatlanul erősebb lesz, szóval biztos fel fogja ütni a fejét. Ettől függetlenül még mindig ott van Anne, úgyhogy reméljük marad ő is.
Gratula hozzá! Azért amikor ilyet húzol szerintem erezd ki nyugodtan az energiát, mert láthatólag lenyelted a kitörő öröm cunamit!!!
Nem jó elfojtani, ki kell ereszteni!
Hehe! Igen, de nem lesz gond. Mióta kevesebb energia megy E&P-re, annál több megy edzésre, úgyhogy megyek is. Leedzem!
Rare viszonyító. (Viszonyítás: augusztusi Challenge Festival 2-n 627k kellett 466. helyezéshez.)
Csapatok:
- cGunnar, cUlmer, Nordri, Nordri, Jarif
- Dölgöön, Noril, Noril, Noril, Noril
- cGunnar, Treevil, Treevil, Maeve, Treevil
Season of Love szezonális esemény
-
Három nehézség van: Könnyű. Normál, Nehéz
-
Minden szint 20 pályából áll.
-
A esemény hősei extra buff-okat kapnak az eseményen használva.
-
A Sárkány és a gyémánt helyett más csempék keletkeznek:
- 4 csempét összehúzva a sárkány helyett egy Love Arrow jelenik meg, amit elsütve (a képen a zöld) még az alábbi egyéb csempéket lövi el:
- 5 csempét összehúzva a gyémánt helyett egy Love Gem jelenik meg, ami a poziciójától függetlenül az alábbi poziciókban lévő csempéket lövi el:
- 4 csempét összehúzva a sárkány helyett egy Love Arrow jelenik meg, amit elsütve (a képen a zöld) még az alábbi egyéb csempéket lövi el:
-
Portál információk
Hős típus | Esély |
---|---|
Season 1 három csillagos | 56.8% |
Season 1 négy csillagos | 20.8% |
Season 1 öt csillagos | 1.7% |
Esemény három csillagos | 14.2% |
Esemény négy csillagos | 5.7% |
Esemény öt csillagos | 0.8% |
Havi hős esély | 1.3% |
-
Egy Epic Hero token / 300 gem kell egy pull-hoz.
-
2600 gem kell egy tizes pull-hoz
-
Pálya információk:
-
A karácsonyi eseményhez hasonlóan itt is lesz Booster a neve: Love Booster
- A Love booster add 300 gem-et, 1 Epic Hero tokent, és egy szív Pin-t.
- Az ajánlatot megvásárolva az öt csillagos hősök minden tulajdonsága 15%-kal, a négy csillagos hősöké 25%-kal, míg a három csillagosoké 50%-kal növekszik.
- Illetve itt is van pályánként extra jutalom, amik az alábbiak:
Kerberosz, gratulálok a szerencsés pullokhoz.
Nem szoktam hinni az összeesküvéselméletekben, dekét kiemelt új hős húzására olyan kicsi esélyed volt (pláne ennyi pullból), hogy itt már lehet valami a háttérben.
1% a kiemelt esély, akkor 0,66% hogy a két új kiemelt közül egyiket megkapd. A második pullnál már csak az egyik kiemelt hasznos, így 0,33% az esély.
Hogy mindkettő megjöjjön, ott az a két esély szorzata így érzésre, 0,0022%
Ha én az SG marketingese lennék, rávenném a programozókat, hogy a valamennyire is számottevő követőbázissl rendelkező EP tartalomgyártók esélyeit tolják meg egy kicsit, különösen ha csökken az aktivitásuk, hogy a szerencsés pulljaikkal inspirálják a követőiket a költésre.
Ez persze nem csökkenti az érdemeidet.
Köszi! Igen, a számokkal én is szoktam játszani, de itt még két faktor nem elhanyagolható: a pullok száma, illetve az idő.
1Hatodik éve játszom a játékot, az közel 2000 nap, a pullok számába inkább nem is szeretnék belegondolni
( ), s ha emlékeim nem csalnak, ez az első eset, hogy ilyen történt.
Eddigi top pullom határozottan Fonyódon, a strandon történt, ahol egy tízes pullban jött négy darab 5 csilis. Alfrike, Baldur, Khagan, s a havi. S bár az élmény miatt elképesztő idézés (soha nem felejtem, hasznosulását tekintve csak Alfrike, aki értéket képviselt (mivel addigra már volt egy maxos Baldurom).
Ha az idézés / 5* arányát néznénk annak, jócskán ráver erre. Az már privát szerencse (?), hogy eddig nem rendelkeztem gazellával, így duplán hasznosul. De ha az előző példából indulunk ki, itt 2 hősért húztam 3-4x annyit. (Ezt megelőzően pedig ne tudd micsoda negatív rekordot döntöttem (a Fated Summon megléte óta)).
Pont Hippos topikban van egy tízes pull a következő hősökkel: Hippo, BK kosztümmel, Lady kosztümmel, havi.
Pár millió játékossal számlálva, sok millió pörgetésnél ez simán kiadja.
Ha tényleg véletlen, adtam egy jó tippet az SG marketingeseinek
Ja, minden lehetséges a pull-oknál.
Emlékszem még tőled 100+ pull-okra amelyeknél semmilyen 5 csillagos nem jött.
De ott van ugye a másik oldal, amikor nekem dobott 2 Fortunát a Black Friday Summon még novemberben az egyetlen 10-es pull-omból.
Arra sokkal kevesebb esély volt, mint neked arra, amit tegnap húztál
Igen, s ha kellően hosszú ideig játszik az ember, akkor meg fog tapasztalni ilyen hihetetlennek tűnő dolgokat.
Merthogy a valószínűségbe ponthogy belefér. Ezért az ilyen jellegű eszmefuttatásokba nem gondolom, hogy sok energiát érdemes belefektetni. Persze, lehet manipulálni bármikor, bármit. De mivel ettől függetlenül is belefér, ezért nincs sok értelme róla agyalni.
Hát, tényleg nagy gratula. Nekem 140ből egy Rumpel, egy Jabbervock és 3 havi. Élő adásban vágtam majdnem eret magamon, főleg látva a szerencséd Kerberusz. A vérnyomásom azóta is ingadozik. . Sokat gondolkodom rajta, hogy milyen befolyásoló tényezők játszhatnak szerepet a sikeres húzások alkalomszerűségét tekintve.
Nyilván ha rájöttem volna, akkor ma is jobb lenne a kedvem.
Egy dologban viszont egyetértek Veled. Azt érzi az ember. Tegnap nem éreztem.
Tegnap támadgattam néhány Hippot és én arra jutottam, hogy szerintem nem fog bekavarni a Metába. Jelenleg még az algoritmus sem támogatja, de a várthoz képest úgy gondolom nem fogja megállni a helyét tank pozícióban. Ahhoz, hogy a képessége kihasználható legyen, neki is szüksége van defenzív supportra, így inkább bal flankben lehet majd hatásosabb. Tegnap még nem így vélekedtem.
Szóval, szerintem őt nem fogják nerfelni.
Na, megérkezett a Sneak Peek:
- A Múzeum Március 2-án érkezik (egyébként a képen pont nem látszik )
- A Season of Love esemény Február 14-én jön (a vártaknak megfelelően)
- Lesz még további szezonális események…
- Jove és Fortuna az alábbi eseményben fog szerepelni, és ez is fog érkezni:
- Szezon 6 nem lesz, helyett kisebb történetek lesznek. Elsőként az Atlantis-hoz fog érkezni az Untold Tales:
- Jönnek az újabb Aether-ek (amik korábban már kiszívárogtak)
- Jön valamilyen új raid-elési mód
- A Dominion of Dragons-on továbbra is dolgozik a Staff.
- A Tower of Magic-en és a Monster Island-en lesznek változások.
- Érkeznek a Season 4 kosztümök.
Egytértek. Tegnap este hosszasan fejtegettem angol nyelvű topicban, hogy miért nem gondolom egyáltalán imbának offense-n, a védelemben pedig hasonló módon pl. Tunyához, nem önmagában fog csodát tenni, hanem az őt támogató hősök / szinergiák hatására lehet max. igazán erős.
Tegnap este lefekvéskor betettem a következő defet:
Kető bréjketlenül, s dupla pirossal. Alapvetően produkál ilyen eredményeket, s 2750 környékén tart, de 1, ezt mással is el tudom érni, 2, utólag belegondolva más def. pozitúrát fogok választani, s lehet a hősökön is módosítok egy cseppet. Úgy még erősebb tud majd lenni, minden bizonnyal.
@PlayForFun hogy nem jön S6?! Ezen viszont nagyon meglepődtem! Az lett volna a “Hol éri meg pörgetni?!” koncepció fő irányvonala!
Ez abból a szempontból meglepő igazán, hogy ha bővítik a már meglévő szezonokat, azzal nem kerül be új portál a játékba, szóval buknak egy akciót.
Ugyanakkor ez jó hír, mert ennyi kosztümmel igazán mindenki elfogadna egy-egy hőst vagy annak kosztümét, ebben biztos vagyok. Főleg, hogy ne kelljen annyit etetgetni mindig elölről.
Én is meglepődtem rajta.
Ki tudja hogy lesz majd az Untold Tales.
Simán dobhatnak hozzá új portált
Portál fagyönggyel, alias kosztüm portal! xd
A hivatalos februári esemény naptár csak a jövő hét első 1-2 napján fog érkezni.
Más:
Szegény Legendary 9 ellenfelei…
Szépen kivégezte őket Hippo @Kerberusz videóján