Köszönöm :), természetesen azért írtam, hogy bárki adhat tanácsot, akkor ő lesz ha Lu Bu-val végeztem, ő most 4/52-n áll. Egyébként dupla LB-m még semmi nincs, 43db Alpha-m van jelenleg. Várom a csodát és az ihletet, hogy valami tényleg jó hősre dobjam rá, de 4db-nak sok értelmét nem látom max támadók esetében mert ha a védelmem felviszem akkor szívok a Giant és akár a Valor küldikben is a raidek esetében. Szóval tudatosan maradok sima LB-s hősöknél. War-hoz meg nem sokat ad 4 LBs hős véleményem szerint, amúgy is inkább alsó-közép kategóriás játékosnak vélem magam.
Igen, én is úgy gondolom, hogy ez egy jóval egyszerűbb kérdés. Phorcys az én kritériumaimat mindet megüti. Bloody battlen, Buff boosteren remek, Rushon is remek taunt miatt. Duplán bréjkelve meg még durvábban. Támadni erős, védekezni is nagyszerű. S itt áll Ludwig, Queen gyalázásának ténye, ami a tauntot illeti. Egy gyorsa karakter 3 kör alatt is simán betölthet, ezzel frissítve magán a taunton, ami a lassú karaktereken csak óriási mákkal képzelhető el. Így Phorcys az abszolút number 1 taunter jelenleg.
Igazából ami még érdekes az a sebzése. Próbálgattam, és rendesen szórta. Lehet egyszer csinálok egy statisztikát, de több volt a 2-3s sebzés mint az egyszeres. Mármint darknak.
Köszönöm a videót! Szép nyitás!
Nekem a másik lila esett be. Ha jól értem olyan mint viziló. Sajnos a másik nekem is a kék lett.
Most defben kosztüm párduc van dupla limittel.
Mennyire lesz érdemes lecserélni, vagy 2 lilával tankolni inkább?
Nagyon durva beteg hős. Nyugodtan húzható, akinek van, szeretné, duplán is bréjkelhető. Töltöm fel a vidiket. Igazából jócskán bele lehet keveredni, bele is keveredtem, de azért remélem kihalászható, amit ki akartam nyögni.
Elméletben egy kör alatt, amit tud. Első körben 2., 3., 4., 5. pozícióban elsütött szövetségekenek megvan az esélye, hogy amennyiben elsütöd őket. Akkor szépen sorban 1-2-3-4-5 hősök elsüljenek. Így potenciálisan tud sebezni 4x5=20x.
Második és harmadik körben (megint potenciálisan, ha mindenkit elsütsz, akkor 5 hős = 5x5=25x elsülhettek.
Persze ez 20x és 25x jelent egyszeri 270% sebzést. Szóval nem egy az egyben úgy működik, mint hippo.
Hippo ezzel szemben, ha mindenki feltöltött mellette - és monoban mindenki fel lesz tölve -, akkor 4*220% mindenkire, azaz 5 hősre.
@Asator hogy érted a két lilával tankolást? Tankolni egyféle színnel a lehető legrosszabb (W defense-re, ha gondolunk), viszont egy klasszikus V felállás, sárga tank, flanknek Panther és Darkfeather bitang erős! Csak legyen két maxos lila troopod és simán játszatnám.
Köszönöm szépen! Akkor troopra kellene rágyúrnom. Nézem a videót ha fent van.
1 videó 1-2 perce felkerült
Koboldok - 2 rész
Köszönöm a türelmeteket. Kissé szétszórtak a napok, meg én is szétszórt vagyok. De azért valami extrát csak kihámoztok belőle.
Köszönöm szépen! Már nézem is!
Nagyon köszi Kerberusz a vidiket nagyon vártam! Nagyon sok segítség! Bár kicsit tanácstalan is lettem.
Vagyok olyan szerencsés hogy megkaptam a zöldet és a Darkfeathert-t. Nyiilván hős bázis függő de nem tudom érdemes lenne e pl őket egy defbe tenni vagy sem. Illetve vannak félelmeim pl a dupla breakel ha tenyleg annyira imba a lila nem e állnak neki nerfelni majd 2 hét múlva… legutóbb pont tunyacsáppal jártam így mondjuk akkor még csak sima break volt…
Szerintem egész nyugodtan, mert olyan szinten erősek, hogyha nerfelnék is, a mechanika új, ez az előny, ezen nincs sűrűn mit nerfelni. Ha a sebzésértékeket lejjebb is vinnék (270% helyett 230%-ra pl.), az sem változtatna semmin. A mechanika az erős marad, a passzív megmarad, a családi bónusz megmarad stb.
Archie helyet Haulstone fog holnap érkezni holnap, mint kiemelt hős.
Nézd meg, hogy a muskétások is milyen inbák a mai napig…
Sziasztok.
Mi a gond ???
Lepiota Eltávolítja az összes állapoteffektust és veremeket a célpontról. Még azokat az állapothatásokat is eltávolítja, amelyek egyébként eloszlathatatlanok vagy tisztíthatatlanok.
Akkor hogy védheti Liu Bei-t a dodge??? Köszönöm
Itt az új Béta
- 2 új Astral hős (Jó eséllyel a Black Friday-re)
- 4 új Goblin hős
- 1 új kalóz hős + 3 kosztüm (Sargasso, Lady Locke, Peters)
- A minion elpusztító és eltávolító hősök ezentúl el fogják venni a Mega Minion-ok max életerejének a felét.
További részletek később a mai nap folyamán.
Ez így működött kezdetektől. Eltávolítja, ha betalál. Dodge miatt nem biztos, hogy betalál.
@PlayForFun Astral hős?! Nida milyen kis spirik lettek. Biztos bántja őket a lelkiismeretük…
Angolul már olvashatóak, hogy mit tudnak ezek az asztrál hősök. A kék eléggé gyenge első olvasatra…
Még odetthez és az operaház fantomjához sincs esemény de már jonnek a Black friday hősök
A kék tényleg csak kb morel ? Viszont az attributumok kibasz.ott magasak …
Ez volt legutóbb is így vot.
A Summer Solstice Summon (Opera hősök) után jött a Carnival of God (Maske God hősök) esemény.