Magische bollen en verborgen dolken


#1

Het zou leuk zijn als er wat meer van deze moeilijke items gegeven worden zodat we niet maanden hoeven te wachten voor we onze helden kunnen verheffen, het haalt het plezier uit het spel als je niet verder kan


#2

Hoi Petplay,

ik heb je topic verplaatst naar de foreign languages, aangezien daar in principe alle posts moeten komen die niet in het engels zijn.

Je hebt het meeste kans om deze items te vinden bij titans, mystic vision, rare quests (schijnen meer te komen in de nabije toekomst) en de evenementen die ze maandelijks organiseren. Hoe sterker de titaan en hoe hoger in de ranking je staat, hoe meer kans je hebt. Het tekort aan deze items is een onderwerp wat veel besproken is op dit forum (alles in het engels), daar kan je wellicht aan toevoegen :slight_smile: Ik hoop dat je binnenkort meer succes hebt!

Original post:

“it would be nice to have more of these hard-to-get items (orb of magic and hidden blades) so we don’t have to wait months to ascend our heroes. It takes the pleasure out of the game if you’re stuck.”