FUSIE. Welk Nederlands/Vlaams team wil door een fusie een sterker team worden

Screenshot_20210111-170623_Empires

GOLDENBOYS

Plezier, fanatiek en de meeste van ons zijn al 3 jaar elke dag on-line. Er is veel kennis aanwezig. We hebben nu ruimte om een kleine alliantie bij ons te voegen en samen sterker te worden. (13 leden kunnen we opnemen).

We zijn fanatiek maar het blijft een spel waarbij het echte leven voorop staat. Winnen is leuk maar niet ten kosten van alles. Misschien herken je het wel dat het leven je je gaat inhalen. De nieuwe verplichtingen zijn niet meer te combineren met het leven wat je had. (andere baan, vader of moeder geworden of juist met pensioen)
Recent zijn er een aantal leden gestopt. De combinatie werk, dagelijkse verplichtingen en elke dag on-line werd hen teveel. Tevens waren er een aantal die het spel na 3 jaar zat waren en nu in een sabbatical zitten.

Welke alliantie heeft hier ook last van en wil door een fusie zorgen dat we samen weer sterk worden.

communicatie gaat via discort of de groepsapp. De rang die ieder nu bezit behoud die bij ons. De leiding wordt bij ons nu al door 2 leden gedaan. Contact houden we via de leidersapp. Alleen 1 heeft de titel omdat het spel geen meerdere leiders toestaat.

Als het je wat lijkt, neem contact op en dan kijken we hoe we het gaan aanpakken.

Score: 131744
Trofeescore: 42195
Titaanscore: 46258
Oorlogscore: 43295
5 teamleden aanwezig met een team van boven de 4500.

Je kunt ons vinden onder:
GOLDENBOYS Nederland

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Cookie Settings