[Dutch] Black background visual error

Ik ben blij met seizoen 2 maar lees hier dat het een mooi landschap is maar voor mij ziet alles er zwart uit met enkel int midden een draaiende water of lucht kolk, hoe los ik dat op?

https://support.smallgiantgames.com/hc/en-us/articles/360000542934-How-to-Contact-Support-v1-9-7-onwards-


Contact opnemen met ondersteuning (vanaf versie 1.9.7)

Van onze update v1.9.7 vragen we alle spelers om tijdens het spel de helpknop te gebruiken bij het sturen van een nieuw ondersteuningsverzoek. U kunt de knop “Ondersteuning” vinden door op “Menu” te klikken, vervolgens op “Opties” en het tabblad “Ondersteuning” te selecteren.

Link “Nieuwe vraag indienen” wordt weergegeven na elk FAQ-artikel en boven aan de helppagina (klik op mobiele apparaten op het pictogram met drie (3) verticale lijnen). Wanneer we u een nieuw ticket sturen, bevat het systeem automatisch informatie over uw account en apparaat waarmee we u beter van dienst kunnen zijn en uw verzoek sneller kunnen oplossen.

Ook kunt u een account voor technische ondersteuning registreren waarmee u verzoeken kunt bekijken en / of nieuwe aanvragen kunt maken op de pagina met technische ondersteuning en veelgestelde vragen.

https://smallgiant.zendesk.com/hc/en-us/requests/new