DUTCH alliantie "In for the Kill" zoekt de echte killers!

Herkenbaar? Je zit in een alliantie waar iedereen doet wat hij wil, wanneer hij wil en het liefst zonder overleg? Dat hadden wij ook. Dus we zijn onze eigen alliantie begonnen, In for the Kill.

We zijn met 14 volwassen leden, mannen en vrouwen, zo’n drie weken geleden begonnen en hebben zojuist onze eerste 8* titaan neergeslagen. Van de vijf oorlogen vier gewonnen dus ja, we zijn lekker op weg! :slight_smile:

We communiceren via de Telegram app en uiteraard de gamechat. Over dat communiceren gesproken, dat is wel ons keyword. Geen pré maar een must zeg maar.

Ben je fanatiek, competitief maar boven alles gezellig en geniet je van het spel? Ben je minimaal level 25 en heb je zo’n 1600 cups of meer? En wil je doorgroeien?

Maak dan eens kennis met ons, stuur een berichtje via Telegram (telefoonnummer kun je afschermen dus alleen een gebruikersnaam nodig) naar @Ikke3, @Courage86 of @Wimster8.

Morgen gaan we, met 14 leden, jagen op een 9* titaan en dit is nog maar het begin! Even kort kennis maken via Telegram is wel een must dus aanmelden bij de alliantie alleen heeft geen zin. We willen je er graag bij maar zijn niet desperate, wel gezellig! :wink:

reageren onder dit bericht ook altijd goed natuurlijk! see you!

Even een update, we zijn goed bezig!
20 titanen sinds de start, 1 is er ontsnapt en inmiddels gaan we voor de 9* met 14 leden

6 oorlogen waarvan één verloren, alle beurten worden gespeeld.

Leuk om mee te doen met deze fanatieke alliantie? Laat het ons weten! :slight_smile:

Even een kleine bump, we hebben al een nieuw fanatiek lid mogen verwelkomen en er is nog plaats voor meerderen. We willen tenslotte naar die 10* titanen :slight_smile: en hebben daar nog net wat meer kracht voor nodig. Dus schroom niet, speel je dagelijks je titaanbeurten en ben je niet bang om zes vlaggen te gebruiken in de oorlog laat het even weten!

Helaas gister nipt een oorlog verloren :-(, met jouw hulp hadden we het wellicht gered! Dus ben je fanatiek, wil je graag winnen en spelen, leren en ons wat leren laat het weten :slight_smile:

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.

Cookie Settings