📵 Disconnected During War Attack / Network Connection Problem Caused Lost Attack, Flag, and Heroes in AW / Scored 0 Points on War Hit Due to Dropped Server Connection / Game Crashed and I lost my War Hit [MASTER]

I’ve had this problem, & so have several in my alliance. I opened a support ticket. The response was, essentially, “It must be your equipment failure - figure it out yourself.”

This left me with the distinct impression that E&P couldn’ care less about thier server issues or the quality of play. I play on a new Note 9, with 1TB of memory (tons free!) & the latest game update. Neither my equipment nor the game version is an issue!

SG Customer Service is abysmal. They seem much more interested in developping new buildings & things for players to buy, so they make more $$$.

IMO, players are fungible cash cows to SG. I think of this now before I make a purchase. Its just a cell phone game, therefore its not worth much of an investment of my time, or my money.

Instead of being frustrated, I’ll go do something else that I enjoy. I’m sure I’ll be replaced by some zealous newbie who will line SG’s pockets, chasing that new HoTM! :slight_smile:

Good day! Problems with the war (the first time is). Almost finished off the enemy, then the game extinguished and flew out … As a result: 0 and a live opponent. Heroes can not be used. This is very disappointing ((

1 Like

The same thing happened to me.
What happens to me with raids does not matter to me.
But what about the war? Not only do you bother me, but my entire alliance.

1 Like

Servers overloaded again.
Got kicked & can’t reconnect.

I hear ppl are getting WE flasks as compensation, but I haven’t, even though its happened several times.

Considering how often this happens, & how much $$$ the company is making off players, you’d think they’d do something more that hand out a few random flasks.

I guess it reflects how much they respect & care about the players. :roll_eyes:

The game threw me out and shut down during my 1st attack in the war.

Happened to me to, got kicked in the middle of the war, lost my 1 war flag

1 Like

Froze and crashed in the middle of a battle. Lost my world energy used, monsters killed for the chest and any rewards I would have gotten from winning.

Happened to me in my opening attack during a war. #bugs-issues

Just started my second set in our war. Game crashed to a black screen both during a battle and when I reconnected sitting at the battlefield screen. My battle shows 0 and I am down a flag. :frowning:

Game crash on 3 rd flag. Easy win. Cost my alliance 56 points. And I pay for this crap. image

Same happened to me i hit a special and full crash … got a zero for a team that was all but dead when crashed

I tried to attack a team trice in war today and each time there was a “connection failure.” I lost both flags and my alliance is stuck with an opponent that has only one hero left. There is a very unfair bug disrupting the game.

Some members of my alliance have had issues during war where the game freezes mid war and they come back with a lose. Anyone else having this issue?

I lost connection 5 times while getting ready to attack. I finally attacked but lost one of my flags in the process. My last team was ready to go but no flag. That team never made it off the bench.

Alliance member have war attack disconnect with perfect internet. Then game showing that member still attacking for minutes and minutes after. And that member can’t attack no one else until after maybe 10 minutes get 0 score. received_354218875478305 received_393896431484466
(On first image “target already under attack”; on second image “unknown target, please try again later”).

10 min ago game crashed without any warning while attacking in AW. 0 points and and of course, lost a flag.
Stop invoking problems with the connection and other cheap excuses and do something good about it.
I’m already pissed off with incoming changes of costumes, drops of 4* AM and poor loot in tournament raids. Make at least a smooth gameplay if u don’t care about our money.

Connection is perfect, 5g home wifi. Game stuck after completing war attack eventually registering a 0 and taking a flag. This has happened before when I wasn’t home, assumed it was due to connection issue, this time was definitely not. Another team member had the sam problem at the exact same time.

Two different teammates in our war (21July2019) completed their attacks sucessfully, but the battlefield showed them as still in progress. After ~10 minutes both were assigned zeros. There was not a loss of internet connectivity or device power, so a server problem seems likely…
Anyone else have it happen today?

Just a follow up:
We lost the war, and the final margin was 85 points. If not for the glitch, we would likely have won. The two teams we killed - but got zeros for - resulted in 84 lost points and 3 additional attacks used to recover those points.
Very, very frustrating for our alliance!

1 Like

Dear emp and puzzles. I start war and the game stop!!!i list one flag. Please give my flag back. Thy.

Cookie Settings