Dark Masters Czech hledá nové hráče. Více info v textu / Czech Aliance recruiting - CZE/SVK

Česká aliance Dark Masters Czech hledá nové hráče (CZE/SVK), spíše “casual” zaměření, s ambicí postupného růstu. Momentálně je nás 17 a daří se nám zabíjet t i t á n y 4-5*. V plném počtu bychom měli zvládat přinejmenším 5-6*. Očekáváme alespoň minimální komunikaci a účast na Aliance Wars i lovu t i t á n ů. Méně zkušeným hráčům rádi poradíme a dáme užitečné tipy.

Ahoj,
stále sháníte nějaké hráče? Mám v klanu cca 10 až 12 aktivních hráčů. Rád bych sloučil dobré hráče dohromady a vytvořil silnější ucelenou skupinu. Díky za odpověď.

Raffaello

Ahoj, díky za zprávu, píšu sem, na mobilu je to naprd.
Za sebe bych nebyl proti, máme teď vlastně plno, ale minimálně pět šest lidí je na tom s aktivitou celkem bledě a dalších několik se snaží, ale přeci jen jsou trochu jinde, pokud jde o možnosti (třeba do války mají jeden, dva použitelný týmy).
Teď je otázka, jak s tím naložit. Ideální by bylo udělat jednu ali z třiceti nejslinějších hráčů a zbytku nechat druhou jako takovou přípravku. Akorát by se ale musel najít někdo, kdo by byl ochotnej tu přípravku vést a aby to nějak vypadalo. Koukám, že ty máš nějakých 2500 bodů, to je hodně, jak jsou na tom další z vaší skupiny? Ještě silnější? Abychom tam my z DMC nebyli akorát jako brzdy…

Já vypíšu takovou anketku do ali, je pravděpodobný, že někteří vůbec nezareagujou, ale jde mi o to “zdravé jádro”, to bych nerad trhal.
BTW, používáte při komunikaci v rámci ali nějaký jiný kanál, než ten herní chat? Ten je fakt naprd, nedá se v něm hledat, nedají se vkládat odkazy…