Czech alliance “Cze 2018 Česko” is searching for Czech active players! Level nor trophies are not important, we are public - free to join!
We have around 15-20 players now, only active ones. Levels between 15-30, age average around 35years.
We defeat titan 5*
We enjoy playing
Inactive players are being kicked
We want to expand and progress faster, so we’re waiting for you!
The same in Czech:
Ceska aliance (Česká, Čechy) - “Cze 2018 Česko” hleda aktivni ceske hrace! Level ani pocet trofeji nejsou dulezite, aliance je verejna, lze vstoupit bez pozvanky.
Mame okolo 15-20 hracu, pouze aktivni. Levely jsou mezi 15-30, vekovy prumer kolem 35let.
dokazeme porazit 5* titana
uzivame si hrani
neaktivni hraci jsou vyhozeni
chceme rust a postupovat rychleji, proto cekame na tebe!
We survived almost the whole year 2018! And yes, we are still active, ready for 2019 and looking for fresh players!
Vydrželi jsme s minimem změn členů celý rok 2018! A jedeme dál! Jsme stále aktivní, nabíráme a těšíme se na rok 2019!
Ahoj.
Hledal jsem vaši alianci ale nenašel. Našel jsem Cze 2019 Česko. Předpokládám, že jste to vy. Jen mě nepotěšil limit na vstup. Nedalo by se s tím něco dělat? A probírat to jinak než v diskuzi. Nenašel jsem žadnou šanci poslat PM. (Možná kvůli tomu, že jsem právě založil učet.)
(google translator. I’m lazy and not soo good in english.)
Hi.
I have not searched for your alliance. I found Cze 2019 Czech Republic. I suppose it’s you. I just did not please the entry limit. Could not do something about it? And discuss it differently than in the discussion. I did not find any chance to send PM. (Maybe due to the fact that I just started the account.)
Ahoj, je to tak, s novým rokem jsme aktualizovali i název aliance na 2019 Limit trofejí se mění podle naplněnosti aliance, aktivní a zkušený hráč nemá po pár měsících problém mít trofeje 1400+ a úplné nováčky nepřijímáme, přeci jen v aliančních válkách máme už fakt extrémně silné soupeře a osmihvězdičkoví titáni taky vyžadují nějakého toho full 4* hrdinu.
Jak je to s PM popravdě taky netuším, ani já je nemůže zde v diskuzi posílat…
Už jsme nakonec jinde. Včera jsem měl 1199 (Druhá hráčka je na tom o něco hůř.)
Počítal jsem, že 5* titan dám. 7* mě docela drtí ale s trochou snahy to na 50% přežiju.