Bună dimineața, nu reușesc să iau oferte de gems, este o problema cu robotul de plata

Problema cu robotul de plata, nu reușesc să iau oferte de gems, problema cu procesor

If the issue persists you will need to #contact-support. On the forum we are mainly just players and cannot investigate specific accounts.

Graphic on how to contact support:

Dacă problema persistă, va trebui să contactați-asistența. Pe forum suntem în principal doar jucători și nu putem investiga anumite conturi.

Grafic despre cum să contactați asistența:

Bună ziua, scuze pentru deranj dar problema persista de trei luni, de pe card nu pot lua oferte de gems din cauza unei erori de operare, iar noua versiune de 31nu a apărut pentru actualizat jocul. Vă rog să transmiteți dumneavoastră problema celor responsabili cu rezolvarea acestei erori. Vă mulțumesc pentru răspuns și pentru operativitate

Again, I cannot do anything. I am just a player.

As I said, you will need to contact support. See my first comment for instructions.

Din nou, nu pot face nimic. Sunt doar un jucător.

După cum am spus, va trebui să contactați asistența. Vedeți primul meu comentariu pentru instrucțiuni.

Do you know of he can send a ticket in romanian? I think he is not sending one becouse of his english skills.

It will have to be translated to english.

But s/he can simply use Google Translate. Same as I have been doing so far.

Internet is a marvelous & miraculous thing.

Va trebui tradus în engleză.

Dar el poate folosi pur și simplu Google Translate. La fel cum am făcut până acum.

Internetul este un lucru minunat și miraculos.

1 Like

This topic was automatically closed 30 days after the last reply. New replies are no longer allowed.