Boem-Boem Is op zoek naar leden Nederland/België

Hoi, wij Boem-Boem zijn op zoek naar nieuwe leden.
We zijn een actieve allie die dagelijks de titaan slaat.
Momenteel hebben 14 leden, dus plaats genoeg als je erbij wil.
We willen ze graag terug vol zien!

Bij ons kan je veel tips verwachten om te groeien. We hebben enkele veteranen van het spel die je kunnen bijstaan door je vragen te beantwoorden. tips te geven zowel met je burcht als met de helden opstelling en uitleg bij de specials van de helden.

De regels zijn simpel:
Titaan aanvallen is verplicht.
War als je meedoet alle aanvallen op.
Kan je even niet spelen? geen probleem meld het en er wordt rekening mee gehouden.

We werken via de line app voor gemakkelijkere communicatie. Zo kunnen wij je helpen met foto’s/informatie en kan jij laten zien wat je hebt om ons beter zicht te geven op jou specifieke situatie in het spel.

We staan open voor starters en gevorderden.
Interesse? Laat een bericht achter of zoek ons in het spel.

Als je een allie hebt waar je ook nog leden voor zoekt kunnen we misschien fusioneren.
Laat in dat geval ook een bericht achter hier.

Groeten, Lundra

Hallo. Onze alliantie bestaat bijna 2 jaar. Er kunnen nog 7 spelers bij. Zelfde strategieën bij oorlog en titaan. Grt RMPL

Hoi RMPL,
We zijn een samen uit, samen thuis alliantie. Dus we zoeken er één die ons allemaal tegelijk kan nemen of zich bij ons kan voegen. Dankjewel voor het voorstel.

Hallo, onze alliantie bestaat 3 jaar. De helft van onze spelers zijn ook de starters van 3 jaar geleden. De rest is aan komen waaien en gebleven.
Op dit moment heeft onze alli 22 leden maar sommige leden komt het qua werk of andere verplichtingen niet meer uit. Ik zie een mogelijkheid om ruimte te maken voor 12 leden. Heb je interesse om je bij ons aan te sluiten.

Titaan en oorlog zijn verplicht. (net zoals bij iedere alli, tenzij je je af meldt) Onze teamleden komen uit Nederland, Vlaanderen en tijdelijk Curaso. De leeftijden zitten tussen de 21 en 65 jaar. We hebben ook een paar sterke ervaren spelers die qua trofeeen niet onder de 2400 uitkomen.

onze score staat op: 131455

Cookie Settings