Bătaie de joc

De multă vreme nu am mai primit nici eroi nici chestii care te ajuta sa crești. De multe ori ma bucur dacă primesc ceva la video ca la Titan sau la cufăr nu se pune problema primesc zero de obicei. A început sa fie bătaie de joc și nervi. O carte care te ajuta sa crești erou nu am mai primit de când m-am apucat de joc și atunci a fost una de 5 lvl, pur și simplu nu mai da nimic bun. Doar ca nu ne zice dar vor sa bagam bani din ce in ce mai mulți. Bătaie de joc măcar sa dea un erou de 5* din când in când, altor colegi le da 10/13 eroi de 5* pe luna și alții zero. Nu este corect

Tu-ti dai seama ca vorbesti ca un copil de 10 ani?

nu esti singurul in situatia asta stai linistit, eu nu mai am asteptari de la ei, dar pentru aia tot pot juca, daca la un moment dat nu mai poti tine pasul cu ceva eveniment sau intr-o anumita alianta, mergi mai jos si ce nu poti face nu le faci punct.
Nu le dau mai nimic de vreo 2 ani daca nu mai bine si pot spune ca inca il joc de placere si nu ma afecteaza atat de mult. Singurul lucru deranjant pt mine e ca nu mai am timp si nu mai pot tine pasul cu informatiile despre eroi, lucru care imi placea cel mai mult si ma mandream ca stiu ce face aproape fiecare erou, lucru imposibil acum fara sa caut cartea eroului pe loc

Copii de 10 ani nu au ce caută in discuțiile adulților, când vor muncii și vor face banii lor sa bage in jocuri atunci sa se bage in seama. Nu așa aiurea, sau suferi de băgare in seama?

Realizeaza ca e doar un joc si nu te mai plange ca un copil de 10 ani.
La cat te frustreaza jocul, mai bine cauta alt joc.

Am incheiat subiectul. (o sa ignor acest topic. toate cele bune!)

Buna ziua! Sunt nou pe aici!