Adding new chatroom - CZECH /SLOVAK (CZ/SK)

Hallo Small Giant crew, first of all, many thanks for this amazing game, really love it.
Now to the topic… MAKE A CZECH /SLOVAK (CZ/SK) CHAT ROOM PLS… Its very difficult to find any new recruits in our country to join alliances. That will be a great help for all of us.

Hi, please create czech chat Room and czech language.Czech players is much! I need Room for recruitment.you have german,polski and czech not? Why? Thx ( czech rep. is not Polland!!!

Czech and Slovak common room :stuck_out_tongue:

Promiň, na Slováky jsem zapomněl.ale my si aspoň rozumíme.

Yes Czech and Slovak Legendary room with epic members, rare conflicts, uncommon understanding and common interests.

1 Like

Jaj chlapci, už som im písala asi 3x, že chceme cze/svk chat. Ani sa neobtazovali odpovedať :frowning_face:

Ale tak cpeme do hry peníze, tak ať udělají posranou místnost !!!

Toto je len fórum. Tu ti nepomôžu. Takže chod cez support ticket v hre. Alebo doplň svoj post o “zavináč petri”. Vtedy je šanca, že sa ozve.

Je na Facebooku niečo? Ja som našiel len toto.

Konečne som sa k tebe dajak dostal. Moj syn sa hral s mobilom hral hru a ma omylom vyhodil z aliancie. Momentálne nemáte už voľné. Hľadať si inú alianciu, alebo počkám. Odpoveď mi napíš na môj mail hapeco76@gmail.com dík

Ahooooj Kassiel. to ma mrzí. A my sme sa čudovali, čo si odišiel, či si bol nespokojný. Sancho kontaktoval kamoša, tak sa hneď pridal. Počkaj, hneď sa s kontaktujem s damonom a Andrejkou, čo teraz.

Ok, čakaj Kassiel. Robíme ti miesto.

Odpoveď máš na maili. Daj potom vedieť co a ako pls.

Hallo Small Giant crew, first of all, many thanks for this amazing game, really love it.
Now to the topic… MAKE A CZECH /SLOVAK (CZ/SK) CHAT ROOM PLS… Its very difficult to find any new recruits in our country to join alliances. That will be a great help for all of us.

You’re right. There should be a room like this.

By the way, I regularly check local players in the Leaderboard section to find a strong Czech alliance.

1 Like

Jestli máš chuť a možnost, pojď k nám :grin:

Alebo príď k nám :slight_smile: valec t i t ánu cz/svk,momentalne 10* titani. Už tu ináč boli asi 3 žiadosti na cz/svk chat room, sama som 1 písala… bez odozvy:(

Teď jsem zas chvilku v cizí alianci. Ale často mě najdete v localu, mám avatar s Liannou a lištičkou. Každopádně, obě aliance jsem si poznamenal, kdybych odešel :wink: My sundáváme 11* t i t ány a pokud je 12* rare, tož aj takové :))

To my jsme na 6*, takže asi nic pro tebe :joy: no nicméně jsem to zkusil. Ale s tím chat roomem mě fakt štvou… Vypadáš rozumně Juro :grinning: , máš FB?
Proto honím silnou posilu, jsou tam moc fajn lidi, hodně jsem toho pro ali udělal a nechci jen tak zdrhnout…

Stát se může ledacos, třeba mě to tam přestane bavit :smiley: Ty 11* t i t ány je někdy sranda ničit, kór když ti na jednu ránu zničí 4* hrdinu, pokud má slabou obranu :smiley:

FB mám. Máte skupinu na FB? Našel bych si tě tam a poslal ti zprávu :slight_smile: Marně tu hledám možnost poslat ti soukromou zprávu, kde jsem ti chtěl poslat přímo odkaz na můj profil :))

1 Like