Aankoop winkel


#1

Beste, vanmorgen aankoop gedaan voor 600 diamanten ‘de duisternis roept’ en ontvang minstens twee van het volgende…
Dus ontvang 2 van elk onderstaande…
Nu ontvang ik alleen 2 normale aanroepen en 5 drakenbaniers?? Waar zijn mijn nieuwe helden en epische heldentokens??
Zoals het er staat hoor je 2 blauwe helden, 4 paarse helden 2 epische, en 4 gewone tokens en 10 drakenbaniers te ontvangen!?!?
Samen met mijn zoontje lang gespaard voor de diamanten en voel me flink genaaid en een huilend kind thuis… zou graag alsnog alles ontvangen!

Gr Arjan


#2

hi Gavinpapa,

ik denk dat ik weet waar het mis gegaan is. ik heb de engelse versie van het spel, en met zulke aanbiedingen staat er “get at least 2 of the folowing”, maw: “krijg op zijn minst 2 uit het volgende” … dat betekent dan dat als er 7 dingen staan, dat je op zijn minst 2 van die 7 dingen krijgt, het kunnen er dus gewoon 2 items zijn, 3, 4 …

jij hebt dus 2 items gehad.

ik zie nu bijv ook een andere soort aanbieding bij mij waar bij staat: “guaranteed” … dus dat wat er staat krijg je gegarandeerd. Dus helaas denk ik dat je de zndere items niet zal krijgen.


#3

Dus omdat jullie de aanbieding onduidelijk maken kan ik er naar fluiten?
Ik lees het zo dat je van alles 2x krijgt… en dat er bij een andere
aanbieding staat gegarandeerd staat los van deze!
Beetje duur ook voor 600 diamanten 2 gewone aanroepen krijgen!?
Hoe ga ik men zoontje dit uitleggen?
Geef dan mijn 600 diamanten terug dan sparen we verder en neem jullie je de
aanroepen maar weer terug.

Gr Arjan


#4

Beste Arjan

  1. ik werk niet bij dit bedrijf, ik ben net als jij gewoo een speler van dit spel
  2. als je een officiele klacht wil indienen denk ik dat je dat toch in het engels en ergens anders moet doen. hier zal je alleen reacties van mede spelers krijgen.
  3. Of het duidelijk is of niet laat ik ter discussie openstaan, want het zal van ieder zijn mening af hangen, maar ik had er geen moeite mee.
  4. dat het duur is, ben ik met je eens maar daar verdienen ze ook aan. Ze maken je lekker met de kans dat je iets goeds krijgt, maar vaak krijg je het mindere. Net als aankopen van Hero’s. Het is net een Casino.
  5. Als je niet weet hoe je dit aan je zoontje moet uitleggen, en ik wil niet lullig doen maar omdat jij dan blijkbaar niet niet weet hoe je dingen aan je zoon moet uit leggen moeten anderen dat voor je oplossen? cursus “how to be a good parent” misschien?

succes met het terug krijgen van je diamanten. hoop dat het lukt.

groet


#5

Beste,

Had geen idee dat je gewoon speler was en niet daar werkt, weet je wel waar
ik met hun in contact kan komen?
Wil ook niet lullig doen maar ik merk dat je geen kinderen hebt maar er
zelf nog 1 bent…
Als je al paar maanden spaart en steeds dichter bij het aantal komt dat je
wilt en hij steeds grotere en glimmende ogen krijgt je er eindelijk bent en
je krijgt niet wat je verwacht valt dat vies tegen. Heeft niets met how to
be a good parent te maken…
Heb ook helemaal niet gezegd dat andere het op moeten lossen!? Alleen is de
omschrijving krom en je het ook zoals ik kunt lezen!

Gr.


#6

Ik dacht support@smallgiantgames.com - maar dit kan ik fout hebben. Anders kan je eventueel via de app met hun in contact komen (options -> support -> meest geschikte optie klikken).

Ik schat de kans dat je de gems terugkrijgt erg laag in, maar wellicht kan je een vergoeding krijgen voor het aangeven dat de vertaling niet goed is (zou ze dus wel in het engels mailen).

Beste keuze voor gems in het spel is de elemental summon (bovenste) waarbij je een specifieke kleur kunt kiezen - of nouja, wachten tot een specifieke kleur langskomt. Je schijnt hier een iets hogere kans te hebben op de 5* helden, alleen kan ik je alvast vertellen dat je hier ook vaak teleurgesteld gaat worden met een 3*. Voor de korte termijn oplossing voor het huilen wellicht 5-10€ voor deze keer in het spel investeren zodat je de gems terug hebt (is nu een aanbieding voor 10 geloof ik) - dit is uiteraard als je het zou kunnen missen.


#7

Beste Gavinpapa,

Zonder uit te zijn op een flame-war, je doet niet lullig, maar blijkbaar zijn er meer dingen waar je wat aan kan doen, want blijkbaar werken je intuïties ook niet helemaal goed, gezien ik 41 ben en een dochtertje van 3 heb :slight_smile:

je vroeg wel degelijk dat anderen je probleem moesten oplossen want om je te citeren: “Hoe ga ik men zoontje dit uitleggen?” … dus je verwacht dat ik (of beter gezegd dit bedrijf, want je dacht het naar hen gestuurd te hebben) aan jou gaan vertellen hoe je je zoontje moet uitleggen dat pappa zijn huis werk niet goed gedaan heeft vanwege het feit dat hij:
A) niet goed kan lezen
B) niet goed weet hoe een spel werkt alvorens hij die aan zijn zoontje laat spelen.

Ik begrijp wel degelijk dat het een enorme teleurstelling kan zijn voor een kleine, maar dat is waarom ik ook zeg dat je wellicht een cursus kan volgen. Want zoals ik het lees kan het maar 2 dingen zijn:
A) jij weet niet hoe je dit aan je kind moet uit leggen (wat dus een tekortkoming van jou kant is)
of
B) hij is te jong om het te begrijpen… in welk geval je weer fout zit, want zo een jong kind moet niet eens met mobiele telefoons spelen (of computerspelletjes … gezien het niet goed is voor hun geestelijke ontwikkeling – wat je had kunnen weten als je je erin verdiept had als ouder zijnde)

ern zelfs wanneer je dat toch ervoor kiest om het allemaal te doen, dan had je voordat je je zoontje hieraan liet beginnen, je dusdanig in het spel moeten verdiept hebben dat je alles ervan wist zodat je niet voor verassingen zou komen te staan. Dat is onze taak als ouder zijnde nl :wink:

zoals hierboven al gezegd is: koop voor 5 euro 400 diamanten, je hebt nu ook net een nieuwe aanbieding waar je voor 10,00 euro 1500 diamanten kan kopen, want de kans dat je die diamanten terug krijgt is erg klein lijkt mij.

sterkte


#8

Thnx voor de reactie.
Heb ik meer aan dan het gezever dat ik van sommige andere heb gekregen he Teddy…